Με απώλειες κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street σήμερα, καθώς έχουν σταδιακά αρχίσει να αποτυπώνουν τις ανησυχίες για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στην κοινότητα.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, η Goldman Sachs προχώρησε σε νέα επί τα χείρω αναθεώρηση της εκτίμησής της για την ανάπτυξη των ΗΠΑ, στο 5,7% το 2021, από 6,2% που αναμένει η πλειονότητα των αναλυτών.

Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,62% στις 35.149 μονάδες, με τον S&P 500 να ακολουθεί με -0,31% και στις 4.521 μονάδες.

Ο Nasdaq από την άλλη, προσπαθεί να παραμείνει κοντά στα ιστορικά υψηλά του, με κέρδη μόλις 0,04% στις 15.370 μονάδες.

Επιφυλακτική, επίσης, εμφανίστηκε και η Morgan Stanley, η οποία υποβάθμισε τις αμερικανικές μετοχές σε underweight σήμερα. «Βλέπουμε έναν δύσκολο δίμηνο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο», ανέφερε.

«Αν και η αμερικανική οικονομία παραμένει σε φάση επέκτασης, οι επόμενοι δύο μήνες ενέχουν έναν τεράστιο κίνδυνο για την ανάπτυξη, την πολιτική και τη νομοθετική ατζέντα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street
Wall Street: Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals
Wall Street |

Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals για τη Wall Street

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, σπάζοντας το τριήμερο πτωτικό σερί, καθώς αποτύπωσαν την καλύτερη ορατότητα που έχουν πλέον οι επενδυτές στο μέτωπο των επόμενων κινήσεων της Federal Reserve, ενώ έλαβαν και στηρίξεις από τα εταιρικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,85% στις 38.225 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε κέρδη […]