Ο παλμός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης χτυπάει στον ΟΤ.

Παρακολουθήστε μέσα από το περίπτερο του ΟΤ σε ζωντανή σύνδεση όλες τις εξελίξεις με ζωντανές συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών, φορέων και παραγόντων.

Ανάλυση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και οι προσδοκίες για την «επόμενη μέρα».

Μείνετε συντονισμένοι.

Σήμερα, Κυριακή, στο περίπτερο του ΟΤ πρώτος καλεσμένος ήταν ο κ. Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, ο οποίος σημείωσε ότι ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης θα δημιουργήσουν 300.000 νέες θέσεις.

Ακολούθησε ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Ο κ. Τάσιος υπογράμμισε ότι σε ευχάριστη έκπληξη εξελίχθηκε η πορεία του τουρισμού εφέτος και ήδη έχει «πιαστεί» το 50% του 2019.

Για τον στόλο των ΜΜΜ και τον σιδηρόδρομο στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, αναφέρθηκε στην πώληση του λιμανιού, τονίζοντας ότι η νέα επένδυση θα αλλάξει την όψη της  ακριτικής πόλης.

H υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη τόνισε πως οι διαφορετικές μορφές τουρισμού μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί για την ανάπτυξη.

Σε 130.000 ανέρχονται οι συντάξεις που εκκρεμούν με στόχο του υπουργείου Εργασίας να είναι η έκδοση 30.000 συντάξεων κάθε μήνα, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Γιώργος Kαρανίκας, πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τόνισε πως είναι «μονόδρομος τα συνεργατικά σχήματα στις μικρομεσαίες» ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Ο Χρίστος Νικολούδης, διευθύνων σύμβουλος Mantis Innovation και δημιουργός της πλατφόρμας Elevate Greece, και ο Γιάννης Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Sammy, βρέθηκαν στο περίπτερο του ΟΤ και μίλησαν για το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ο Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, τόνισε πως «οι προτάσεις των φορέων του επιχειρηματικού κόσμου εισακούστηκαν» και υπήρξε «θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης», ενώ αναφερόμενος στην αύξηση του ενεργειακού κόστους ζήτηση από την κυβέρνηση «μικροπαρεμβάσεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης