Η μετοχή της Asana (NYSE:ASAN) παρόλο που κινείτο έντονα ανοδικά έως τα τέλη Αυγούστου σημειώνοντας κέρδη 300% από την αρχή του έτους, μπήκε σε υπεραγορασμένη περιοχή με τη διάσπαση των 90 $.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην κίνηση της μετοχής, καθώς με κοντινή στήριξη τα 105 και κύρια την περιοχή των 95 $, η μετοχή κατευθύνεται προς τον στόχο των 157 $.

Φαίνεται πως οι επενδυτές προεξοφλούν μεταστροφή των χρηματοοικονομικών μεγεθών της εταιρίας, τα οποία προς το παρόν δεν δικαιολογούν τη ραγδαία ανοδική κίνηση της μετοχής στο ταμπλό.

Για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, η Asana σημείωσε αύξηση των εσόδων της κατά 72% σε ετήσια βάση στα 89,5 εκ. $.

Σε αντίθεση με την αύξηση των πωλήσεων, σημειώθηκε λειτουργική ζημία ύψους 60,1 εκ., υψηλότερη κατά 79% σε ετήσια βάση, ενώ αρνητικά ήταν και τα EBITDA της εταιρίας τα οποία βρέθηκαν στα -67,73 εκ.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Ημερήσια Ανάλυση Crypto 14 10 2021
Crypto |

Ημερήσια Ανάλυση Crypto 14 10 2021

Ether (ETH): Εν ισχύ νέο αγοραστικό σήμα υπέρ της υφιστάμενης ανοδικής τάσης για το ΕΤΗ. Ο στόχος είναι στα 3.850 και η πρώτη στήριξη είναι στα 3.560. Cardano (ADA): Το ADA του Cardano δικτύου συνεχίζει σε αρνητικό έδαφος, μετά την απώλεια των 2,20 δολαρίων. Με αντίσταση και σήμα πώλησης τα 2,22 μπορεί να δει τα […]

Market Breakfast – H εικόνα στις αγορές έως τώρα
OT Markets |

Market Breakfast – H εικόνα στις αγορές έως τώρα

Τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα στη Wall Street ενδυνάμωσαν την αισιοδοξία οδηγώντας τον S&P 500 στην καλύτερη ανοδική συνεδρίαση από τον Μάρτιο. Η τιμή του πετρελαίου κινείται σε νέα υψηλά επίπεδα δημιουργώντας επιπλέον πληθωριστικές πιέσεις.