Όπως πολλοί άνθρωποι, έτσι και ο Mr Goxx, ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα, ελπίζοντας να κερδίσει.

Και είναι αξιοσημείωτος για δύο λόγους: πρώτον, κερδίζει χρήματα, με την επίδοση της καριέρας του να είναι περίπου 20%. Και δεύτερον, ο κ. Goxx είναι χάμστερ.

Το τρωκτικό με επιχειρηματικό πνεύμα έχει γραφείο συναλλαγών προσαρτημένο στο κανονικό του κλουβί. Κάθε μέρα, όταν μπαίνει στο γραφείο, ξεκινά μια ζωντανή ροή στο Twitch και ο λογαριασμός του στο Twitter ενημερώνει τους ακολούθους του: Ο κ. Goxx ξεκίνησε μια συνεδρία συναλλαγών.

Τρέχοντας στον «τροχό πρόθεσής» του, επιλέγει ποιο κρυπτονόμισμα θα ήθελε να εμπορευτεί, καθώς ο τροχός περιστρέφεται στις διάφορες επιλογές. Το πάτωμα του γραφείου του έχει δύο σήραγγες κοντά: μία για αγορά, μία για πώληση.

Κάθε φορά που περνά μέσα από μια σήραγγα, τα ηλεκτρονικά που συνδέονται στο γραφείο του ολοκληρώνουν μια συναλλαγή σύμφωνα με τις επιθυμίες του κ. Goxx.

Πίσω από τον χνουδωτό αυτό Trader είναι δύο άντρες στα 30 τους, από τη Γερμανία.

«Πιστεύαμε ότι όλα γίνονται όλο και πιο ακριβά αυτές τις μέρες και η αποταμίευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί», τόνισε, σύμφωνα με το BBC και πρόσθεσαν: «Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι από τη γενιά μας δεν βλέπουν άλλη ευκαιρία παρά να ρίξουν πολλές από τις οικονομίες τους στην αγορά κρυπτονομισμάτων, χωρίς να έχουν ιδέα τι συμβαίνει εκεί».

«Αστειευόμασταν αν το χάμστερ μου θα μπορούσε να πάρει πιο έξυπνες επενδυτικές αποφάσεις από εμάς τους ανθρώπους».

Goxx Capital

Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Ο κ. Goxx ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου με 326 ευρώ, κάνοντας μια παραγγελία για το Stellar (XLM). Ένα μήνα και 95 παραγγελίες αργότερα, η Goxx Capital μειώθηκε κατά 7,3%.

Όμως, από τις 27 Σεπτεμβρίου, η καριέρα του ατρόμητου επιχειρηματία καταγράφει αυξήσεις 19,41%.

Αυτό δεν υπερβαίνει μόνο την απόδοση στα μεγάλα χρηματιστήρια όπως το FTSE 100 ή το Dow Jones, αλλά και την απόδοση της επενδυτικής εταιρείας του Warren Buffet, Berkshire Hathaway, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ειδησεογραφικού ιστότοπου Protos .

Για να είμαστε σαφείς, η Goxx Capital δεν είναι μια πραγματική εταιρεία επενδύσεων – και οι ανθρώπινοι συνεργάτες του κ. Goxx είναι πρόθυμοι να τονίσουν με κάθε tweet ότι δεν πρέπει να εκληφθεί ως επενδυτική συμβουλή.

Αλλά το δίδυμο πίσω από τον κ. Goxx προτιμά να παραμένει ανώνυμο.

Τα κρυπτονομίσματα ήταν «πολύ αμφιλεγόμενα θέματα» και «όπως σχεδόν σε κάθε θέμα που συζητήθηκε στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν έντονες και άκριτες πολύ γρήγορα», ανέφεραν στο BBC News.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Η Τεχνολογική και η Χρηματοοικονομική Καινοτομία είναι Κοινωνικά Χρήσιμη;
Academia |

Η Τεχνολογική και η Χρηματοοικονομική Καινοτομία είναι Κοινωνικά Χρήσιμη;

H καινοτομία των χρηματοοικονομικών αγορών δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε βάρος της δημοκρατίας, των κανόνων διαφάνειας ή ακόμη και να οργανώσει απάτη ή φοροδιαφυγή. Το ερώτημα είναι πώς να το επιτύχεις αυτό χωρίς να έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα στην καινοτομία

Bitcoin ETF – Θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη στη Wall;
Crypto |

Bitcoin ETF: Θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη στη Wall;

Το βλέμμα της κοινότητας κρυπτονομισμάτων είναι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στην έγκριση της για να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το πρώτο future Διαπραγματεύσιμου  Αμοιβαίου Κεφαλαίου (ETF) Bitcoin

Ημερήσια Ανάλυση Crypto 14 10 2021
Crypto |

Ημερήσια Ανάλυση Crypto 14 10 2021

Ether (ETH): Εν ισχύ νέο αγοραστικό σήμα υπέρ της υφιστάμενης ανοδικής τάσης για το ΕΤΗ. Ο στόχος είναι στα 3.850 και η πρώτη στήριξη είναι στα 3.560. Cardano (ADA): Το ADA του Cardano δικτύου συνεχίζει σε αρνητικό έδαφος, μετά την απώλεια των 2,20 δολαρίων. Με αντίσταση και σήμα πώλησης τα 2,22 μπορεί να δει τα […]