Το Μπαχρέιν ενέκρινε για επείγουσα χρήση το φάρμακο της AstraZeneca κατά της Covid-19, Evusheld, ανέφερε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Το Μπαχρέιν έγινε η πρώτη χώρα που εγκρίνει το φάρμακο, το οποίο θα χορηγείται μόνο σε ενήλικες που υποφέρουν από ανοσοανεπάρκεια ή είναι ανοσοκατασταλμένοι, καθώς και σε ανθρώπους που η δουλειά τους τούς εκθέτει σε κίνδυνο μετάδοσης, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ









![Βρετανία: Ο πλούτος από το δουλεμπόριο βαθιά ριζωμένος στο χρηματοπιστωτικό σύστημα [έρευνα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/hsbc-300x300.jpeg)



















![Βρετανία: Ο πλούτος από το δουλεμπόριο βαθιά ριζωμένος στο χρηματοπιστωτικό σύστημα [έρευνα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/hsbc.jpeg)









