Τα 39.000 δολάρια ξεπέρασε το Bitcoin για πρώτη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες. Οι επενδυτές εκτιμούν ότι το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα έχει φτάσει σε χαμηλά επίπεδα, μετά από την κατάρρευση του από το ιστορικό υψηλό των 69.000  δολαρίων στις 10 Νοεμβρίου και σπεύδουν να τοποθετηθούν.

Το ψηφιακό νόμισμα σημείωσε κέρδη που έφθασαν μέχρι και 2% και άγγιξε τα 39.267 δολάρια πριν εξισορροπήσει την αύξηση. Το Ether ξεπέρασε τον μεγαλύτερο αντίπαλό του, ως ποσοστό ανόδου, καθώς ενισχύθηκε μέχρι 5% και διαμορφώθηκε στα 2.814 δολάρια. Το Solana ξεπέρασε σε απόδοση τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, καταγράφοντας κέρδη που άγγιξαν το 15% το τελευταίο 24ωρο.

Οι προσδοκίες για σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής από τη Federal Reserve ενίσχυσαν τις πτωτικές τάσεις στην αγορά των κρυπτονομισμάτων το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη και η διάθεση για ανάληψη κινδύνου φαίνεται πως επιστρέφουν στους επενδυτές, σύμφωνα με έκθεση της Arcane Research. Την τελευταία εβδομάδα, το Bitcoin διαπραγματεύτηκε με πολύ χαμηλή διακύμανση,σημειώνεται στην ίδια έκθεση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News