Μπορεί το Metaverse να είναι ένας πολύ καινούργιος τομέας στον ευρύτερο χώρο της κρυπτογράφησης , ωστόσο υπάρχει ένας συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτό καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κάποια πραγματική αξία σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.

Και όπως συμβαίνει και με τα NFT, το Metaverse αποκτά την αξία που οι άνθρωποι επιλέγουν να δουν οι άνθρωποι σε αυτό.

Στο πλαίσιο της «εικονικής αυτής υπεραξίας», η TerraZero Technologies ανακοίνωσε ότι παρέχει στους επενδυτές δάνεια για τη χρηματοδότηση της αγοράς των ακινήτων τους στο Metaverse.

Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο Metaverse ανακοίνωσε ότι πρόσφατα παρείχε σε έναν από τους πελάτες της ένα «ενυπόθηκο δάνειο Metaverse» για την αγορά εικονικών ακινήτων στην Decentraland.

Η εταιρεία στοχεύει τώρα να κάνει αυτό το επόμενο meta της παρέχοντας παρόμοια χρηματοδότηση σε περισσότερα ενδιαφερόμενα άτομα. Μάλιστα, είπε ότι τα δάνεια θα δίνονται, βάζοντας ως υποθήκη την ίδια την εικονική ακίνητη περιουσία (που αναφέρεται ως NFT από την εταιρεία).

Με αυτόν τον τρόπο, οι επενδυτές μπορούν να συνάψουν το Στεγαστικό Δάνειο και με την εταιρεία που τους παρέχει «δικαιώματα ανάπτυξης» μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα ακίνητά τους με όποιον τρόπο επιθυμούν με την παροχή αποπληρωμής μηνιαίων δόσεων σύμφωνα με τη συμφωνία.

Μόλις εξοφληθεί ολόκληρη η υποθήκη, η εταιρεία θα μεταβιβάσει τα δικαιώματα της NFT/γης πίσω στον ιδιοκτήτη στο σύνολό της.

Οι εξελίξεις αυτές καθαυτές χρησιμεύουν ως το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη αυτού του εικονικού κόσμου όπου οι άνθρωποι έχουν επενδύσει πολλά. Πριν από λίγο καιρό ένα από τα οικόπεδα στο Metaverse πουλήθηκε για 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News