Το Bitcoin συσχετίστηκε ολοένα και περισσότερο με τις μετοχές προς το τέλος του τέταρτου τριμήνου του περασμένου έτους και υποχώρησε όταν αντιμετώπισε την προοπτική σύσφιξης της κεντρικής τράπεζας, ανέφερε η FSInsight σε ένα σημείωμα με τίτλο «Digital Assets in a Post-Cycle World».

Ο συσχετισμός έχει γίνει πιο έντονος με το bitcoin και η ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων τώρα συσχετίζεται ισχυρά με τις μετοχές της τεχνολογίας καθώς το «παλαιό κεφάλαιο της αγοράς εισέρχεται στο νέο», έγραψε ο Sean Farrell, επικεφαλής στρατηγικής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Ωστόσο, το bitcoin εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς, έγραψε ο Farrell, προσθέτοντας ότι το crypto θα μπορούσε να φτάσει τα 200.000 δολάρια το δεύτερο εξάμηνο του έτους, μετά από μια ασταθή αρχή το 2022.

Η FSInsight είπε επίσης ότι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi), τα μη ανταλλάξιμα tokens (NFT) και άλλες εφαρμογές Web 3 έχουν οδηγήσει σε μαζική ανάπτυξη του δικτύου Ethereum.

Το Ethereum είναι υποτιμημένο σε σχέση με τις πλατφόρμες cloud και το Ether, που είναι το εγγενές διακριτικό του δικτύου, θα μπορούσε να φτάσει τα 12.000 δολάρια το 2022, αναφέρει η έκθεση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News