Απεριόριστες ημέρες άδειας θα μπορούν να έχουν οι συνεργάτες και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Goldman Sachs, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος «ευέλικτων διακοπών» για την προώθηση της «ξεκούρασης και επαναφόρτισης», ανέφερε η Telegraph, επικαλούμενη εσωτερικό σημείωμα.

Το σημείωμα της τράπεζας της Wall Street ανέφερε ότι, από την 1η Μαΐου, δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο στις άδειες μετ’ αποδοχών και τα ανώτερα στελέχη μπορούν να «πάρουν άδεια όταν χρειάζεται», πρόσθεσε η εφημερίδα.

Όλοι οι εργαζόμενοι αναμένεται να παίρνουν άδεια τουλάχιστον 15 ημερών ετησίως από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τουλάχιστον μία εβδομάδα συνεχόμενης άδειας, αναφέρει η έκθεση σύμφωνα με το σημείωμα.

Αυτή η αλλαγή είναι σημαντική για τις τράπεζες της Wall Street, των οποίων οι εργαζόμενοι εργάζονται εξαιρετικά πολλές ώρες. Έρχεται περίπου δύο μήνες αφότου μια ομάδα πρωτοετών αναλυτών της Goldman Sachs παραπονέθηκε τον Μάρτιο ότι καταπονήθηκε και απείλησε να παραιτηθεί εντός έξι μηνών, εκτός εάν βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Executive
Συνεργασία KPMG και Microsoft στις φορολογικές και χρηματοοικονομικές λειτουργίες
Executive |

Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης για φορολογικές και χρηματοοικονομικές λειτουργίες

Το KPMG Digital Gateway, που στηρίζεται στο Microsoft Azure, παρέχει σε πραγματικό χρόνο σφαιρική εικόνα των φορολογικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων