Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι ασιατικές αγορές σήμερα, αν και στις πρώτες συναλλαγές ακολούθησαν το ενθουσιώδες κλίμα της Wall Street, καθώς οι επενδυτές αποτιμούν την τελευταία κίνηση της Federal Reserve για τα ξένα περιουσιακά στοιχεία.

Ο Nikkei 225 της Ιαπωνίας σημείωσε άνοδο 0,4% στις 26.431,20 μονάδες ενώ ο Topix ενισχύθηκε κατά 0,64% στις 1.867,81 μονάδες. Οι μετοχές της Fast Retailing σημείωσαν άνοδο 1,44%, ενώ η κατασκευάστρια ρομπότ Fanuc είδε τη μετοχή της να κερδίζει 0,47%. Τα εμπορικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το πρωί έδειξαν ότι η Ιαπωνία παρουσίασε εμπορικό έλλειμμα μετά την πτώση του γιεν που οδήγησε σε περισσότερες εισαγωγές.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng υποχώρησε 1,34%, καθώς οι μετοχές κινεζικών μετοχών τεχνολογίας όπως η Tencent και η Netease υποχώρησαν περισσότερο από 3% η καθεμία. Στις αγορές της ηπειρωτικής Κίνας, ο Shanghai Composite σημείωσε πτώση 0,68% ενώ ο Shenzhen Component έκλεισε με οριακές διακυμάνσεις.

Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 έκλεισε με πτώση 0,15% στις 6.591,10 μονάδες. Στη Νότια Κορέα, ο δείκτης Kospi ενισχύθηκε κατά 0,18%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές