Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις αυξημένες πωλήσεις ενόψει της εορταστικής περιόδου, η Amazon ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προσλαμβάνει 150.000 υπαλλήλους στις ΗΠΑ.

Ο λιανεμπορικός κολοσσός «παραδοσιακά» ενισχύει το δυναμικό του γύρω από την περίοδο αιχμής των εορταστικών αγορών, φέρνοντας ορδές έκτακτων εργαζομένων, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση.

Η Amazon ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης, εποχικούς και μερικής απασχόλησης που μπορούν να διαλέγουν, να συσκευάζουν, να αποθηκεύουν και να αποστέλλουν αντικείμενα στις αποθήκες της.

Διαβάστε επίσης – Amazon: Εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής ρομπότ για αποθήκες

Υπενθυμίζεται ότι ην περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανέβασε τη μέση αρχική αμοιβή της για τους εργαζόμενους σε αποθήκες και διανομείς σε περισσότερα από 19 δολάρια την ώρα, από 18 δολάρια την ώρα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μπόνους πρόσληψης που κυμαίνονται από 1.000 δολ. έως 3.000 δολ. ανάλογα με την θέση, δίνοντας ένα ακόμα κίνητρο για την προσέλκυση και τη διατήρηση εργαζομένων.

Οι νέες προσλήψεις έρχονται νωρίτερα από άλλες χρονιές, ενόψει της δεύτερης «Prime Early Access Sale», που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή