Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ο άνδρας που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 33χρονο ιδιωτικό υπάλληλο με το όνομα Α.Λ., ο οποίος ταυτοποιήθηκε και όπως προέκυψε είχε βιάσει τουλάχιστον δύο φορές με την ανήλικη. Ο άνδρας συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.

Τι ζήτησε η ανακρίτρια

Η ανακρίτρια ζήτησε να προχωρήσουν και σε έρευνα στο σπίτι του και αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρησιμοποιούσε και να κατασχεθούν και να της διαβιβαστούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε.

Έτσι οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται.

Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία γιατί συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Δύο ακόμα άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και υποστήριξαν ότι το καλοκαίρι είχαν μιλήσει διαδικτυακά με μια ανήλικη, που πιθανόν να είναι η 12χρονη, χωρίς όμως να γνωρίζουν την πραγματική της ηλικία. Οι δύο άνδρες κατέθεσαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star, ο ένας ονομάζεται Γιώργος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το Καζακστάν και ο δεύτερος ονομάζεται Παναγιώτης, είναι ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

Ο Έλληνας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσήλθε στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Καζακστανός έκανε το ίδιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο είναι άνεργοι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα