Μαυροντυμένος άνδρας με κουκούλα άνοιξε πυρ σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής και εξαφανίστηκε τρέχοντας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Ακούστηκαν τουλάχιστον 4 -5 πυροβολισμοί.
Στην πλατεία επικράτησε πανικός, καθώς τραυματίστηκαν τρία άτομα με τον έναν να καταλήγει επί τόπου, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Πρόκειται για άντρα 41 ετών, αλβανικής καταγωγής, με την Αστυνομία να ψάχνει αν έχει εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις και αν σχετίζεται με την αλβανική μαφία.
Στο νοσοκομείο κατέληξε αργότερα και ο δεύτερος τραυματίας, άνδρας 44 ετών, επίσης αλβανικής καταγωγής.





Πηγή: in.gr






![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army-300x300.png)








![Γροιλανδία: Τι θα κληρονομήσει ο Τραμπ σε περίπτωση απόκτησής της [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_trump_greenland_panama-2.png)










![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army.png)











