Μια ανάσα πριν την 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ, οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, το χαλί που θα περπατήσουν οι αστέρες και τα διάσημα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου στρώνεται ήδη –για πρώτη φορά φέτος στο χρώμα της σαμπάνιας και όχι στο κόκκινο που γνωρίζαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια- και η αγωνία για τους υποψήφιους κορυφώνεται.

Αγαλματίδια Όσκαρ: Γιατί το πιο διάσημο βραβείο στο Χόλιγουντ αξίζει μόνο 1 δολάριο

Και, ναι μεν δεν θα φύγουν όλοι οι υποψήφιοι στις κατηγορίες υποκριτικής και σκηνοθεσίας με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στο χέρι, όμως είναι σίγουρο ότι η γιορτή του κινηματογράφου θα τους μείνει αξέχαστη. Όχι μόνο για τη μεγαλειώδη διοργάνωση και τη συγκίνηση που θα τους προσφέρει, αλλά και για τα αναμνηστικά δώρα που περιμένουν όλους τους υποψηφίους στις δύο αυτές κατηγορίες, ανεξαρτήτως εάν θα κερδίσουν κάποια διάκριση.

Για 21η συνεχή χρονιά, η εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets με έδρα το Λος Άντζελες, θα παραδώσει την περίφημη τσάντα δώρου «Everybody Wins» σε υποψηφίους στις κατηγορίες υποκριτικής και σκηνοθεσίας.

Μάλιστα, φέτος είναι μεγαλύτερης αξίας από ποτέ. Και για όσους δεν το έχετε ξανακούσει, δεν πρόκειται για τίποτα δωράκια διαφημιστικά του τύπου… αναμνηστικοί αναπτήρες ή Τ-shirt με  στάμπα το εμβληματικό αγαλματίδιο των Όσκαρ.

Η φετινή gift bag αποτιμάται σε 123.000 δολάρια και, σύμφωνα με το CNBC, περιλαμβάνει περισσότερα από 60 δώρα που κυμαίνονται από μια συσκευασία αξίας 16 δολαρίων με μπρέτσελ (κουλουράκια) με επικάλυψη σοκολάτας μέχρι διαμονή αξίας 40.000 δολαρίων σε πολυτελή έπαυλη στον Καναδά.

Η διαδικασία παράδοσης των gift bags ξεκινά αμέσως μόλις ανακοινωθούν οι υποψήφιοι.

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ενθουσιασμό του υποψηφίου, που για πρώτη φορά παίρνει αυτήν την τσάντα δώρου», λέει ο ιδρυτής της Distinctive Assets.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αναζητώντας τον τόπο διαμονής των υποψηφίων για να στείλει τις τσάντες με τα δώρα, η ομάδα της εταιρείας πρέπει να βρει όχι μόνο σε ποιο ξενοδοχείο διαμένουν οι υποψήφιοι, αλλά και σε ποιο ψευδώνυμο αναφέρεται το δωμάτιό τους!

Τι περιλαμβάνει το φετινό πακέτο «Everybody Wins»

Το μεγαλύτερο δώρο φέτος είναι μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων αξίας 40.000 δολαρίων στο απομακρυσμένο πολυτελές κατάλυμα The Lifestyle στην Οτάβα του Καναδά.

Οι υποψήφιοι που αποφασίζουν να επισκεφθούν το all-inclusive κτήμα θα απολαύσουν ένα πλήρως εφοδιασμένο ψυγείο γεμάτο γκουρμέ φαγητά, έναν κινηματογράφο στο σπίτι καθώς και τη δυνατότητα να οδηγήσουν ένα Shelby AC Cobra 427 Roadster του 1965 καθώς και μια McLaren του 2023 Αρτούρα.

Οι τσάντες περιλαμβάνουν επίσης δεκάδες άλλα είδη και κουπόνια που αντιστοιχούν σε υπηρεσίες. Μερικά από αυτά είναι: μια διαμονή 9.000 δολαρίων με τρεις διανυκτερεύσεις στο Faro Punta Imperatore στην Ίσκια της Ιταλίας για τον υποψήφιο και την παρέα του που μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι 7 άτομα.

Ένα οικόπεδο ενός τετραγωνικού μέτρου στην Αυστραλία μέσω του project Pieces of Australia, αξίας 50 δολαρίων.

Ένα πρόγραμμα λιποαναρρόφησης μπράτσου αξίας 12.000 δολαρίων από τον Δρ. Τόμας Σου που υπόσχεται να «χαρίσει στις γυναίκες μια στιγμιαία λεπτή και τονισμένη εμφάνιση» με «λεία σχήματα και τέλεια περιγράμματα».

Ένα σαπούνι χεριών που περιλαμβάνεται στη λίστα αγαπημένων αντικειμένων της Oprah, το οποίο καθαρίζει τα κοσμήματα κατά το πλύσιμο των χεριών.

Μια ιδιωτική συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών με τον κορυφαίο χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών Dr. Alan J. Bauman αξίας 7.000 δολαρίων.

Επεμβάσεις αξίας έως και 10.000 δολαρίων από τον Δρ. Konstantin Vasyukevich, συμπεριλαμβανομένων απολέπισης, αποκατάστασης δέρματος με λέιζερ και μπότοξ.

Ποιοι είναι επιλέξιμοι φέτος;

Επειδή η τσάντα «Everybody Wins» δεν έχει εγκριθεί επίσημα από τα Όσκαρ, εναπόκειται στη Fary να αποφασίσει ποιοι υποψήφιοι θα λάβουν την περιζήτητη τσάντα.

Οι παραλήπτες της φετινής τσάντας θα είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία «Καλύτερης Σκηνοθεσίας», «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας», «Καλύτερης Ηθοποιού», «Καλύτερης Β’ Γυναικείου Ρόλου» και «Καλύτερης Β’ Ανδρικής Ερμηνείας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus