Ο Nusret Gökçe, γνωστός αλλιώς και ως «Salt Bae», έφτασε στη Μύκονο όπου βρίσκεται το εστιατόριό του.
Ο Salt Bae άνοιξε το εστιατόριο στο νησί των Ανέμων τον Ιούνιο του 2019. Ένα steak house που, από την πρώτη εβδομάδα, απασχόλησε την κοινή γνώμη.
Οι μόνες αποδείξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με φορολογικές παραβιάσεις και οδήγησαν στο παρελθόν σε 48ωρα λουκέτα το εστιατόριο της Μυκόνου.
Salt Bae: Η αρχή και το τέλος για τον τούρκο σεφ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Salt bae έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας, εκμεταλλευόμενος μάλιστα τη φήμη του για να ανοίξει αλυσίδα εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σε αυτά προσφέρονται πιάτα που δεν απευθύνονται στο μέσο… βαλάντιο, αλλά και σε πολύ βαθιές τσέπες.
Φέτος ο Nusret ετοιμάζει στη Μύκονο ένα νέο concept έκπληξη. Ο διάσημος Τούρκος σεφ ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί τον Ανέμων.
Με φόντο το Αιγαίο πέλαγος, ο χώρος φαίνεται πως θα συνδυάζει γευσιγνωσία και διασκέδαση
Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, ο μετρ του κρέατος γνωστός και ως «Salt Bae» φιλοδοξεί να συνδυάσει την εστίαση με την διασκέδαση.
Μέσα από το λανσάρισμα ενός καινούργιου concept έκπληξη με τίτλο «Eating, Dancing» που στήθηκε ειδικά για το κυκλαδίτικο νησί. Τις εργασίες ανακαίνισης επιμελείται ο διάσημος τούρκος σχεδιαστής Mahmut Anlar.
Ο χώρος θα είναι μοντέρνος και θα αποπνέει πολυτέλεια με μαρμάρινα δάπεδα, μίνιμαλ έπιπλα, ενώ θα κυριαρχεί το λευκό και γαλάζιο σήμα κατατεθέν του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο χώρος εστίασης και ο χώρος ψυχαγωγίας θα είναι σε ξεχωριστά ορόφους.
Στον πρώτο όροφο θα σερβίρεται το φαγητό και στον επάνω όροφο στη βεράντα θα υπάρχει DJ που θα παίζει μουσική και θα προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το μόνο που μένει να φανεί εάν ο Νουσρέτ σούπερ σταρ των εστιατορίων θα πρωταγωνιστήσει και στη νυχτερινή διασκέδαση.
Έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά εστιατόρια, ο Nusret Gökçe είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Παρά την αρνητική κριτική που λαμβάνει, τα εστιατόριά του έχουν γίνει κατά καιρούς πόλος έλξης επωνύμων και μη πελατών.
Latest News
Υπό απόσυρση από το χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ η L'Occitane
Τα σχέδια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της L'Occitane International, Ρέινολντ Γκάιγκερ
Εντεκα χώρες αντιμέτωπες με τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος - Το ορόσημο του Ιουνίου
Ποιες πιέζουν να εξαιρεθούν από τη «διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος» λόγω των υψηλών αμυντικών δαπανών τους
Συρρίκνωση για τέταρτο τρίμηνο στην οικονομία της Σουηδίας
Πότε θα αρχίσει να μειώνει επιτόκια η κεντρική τράπεζα
Η επίσκεψη Μασκ «ξεμπλοκάρει» την Tesla στην Κίνα
Οι έλεγχοι ασφαλείας και οι συναντήσεις του CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας
«Χρυσά συμβόλαια» για τα golden boys της Wall Street
Η ραγδαία άνοδος της χρηματιστηριακής αγοράς αυξάνει τον πλούτο των Αμερικανών ηγετών
Το «δωράκι» των 800 εκατ. ευρώ των δυτικών τραπεζών στο Κρεμλίνο
Ο αριθμός αντιπροσωπεύει τετραπλάσια αύξηση σε προπολεμικά επίπεδα και έρχεται καθώς τα κέρδη αυξάνονται στους ευρωπαίους δανειστές που βρίσκονται ακόμη στη χώρα
Στερεύουν τα προνόμια της Sephοra - Γκρεμίζεται ο μύθος του ιδανικού χώρου εργασίας
Το «Project Shift» που φέρνει τα πάνω-κάτω στους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης και τα οφέλη που είχαν μέχρι στιγμής
Πού πάνε κορυφαία στελέχη που εγκαταλείπουν την Goldman Sachs
Ο Ίζι Iνγκλαντερ κυνηγάει στελέχη από την τράπεζα της Wall Street, τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Σόλομον αντιμετωπίζει νέα αναταραχή
Ποιος αποκάλεσε τεμπέληδες τους Ευρωπαίους;
Ο Νικολάι Τάνγκεν βρίσκει τις επενδύσεις στις ΗΠΑ πιο ελκυστικές λόγω των πιο αδύναμων κανονισμών και της μεγαλύτερης ανάληψης κινδύνων
Το ημιφορτηγό που είναι το αντίθετο του Cybertruck
Απευθύνεται σε χρήστες που το θέλουν για σκληρή δουλειά και όχι για μόστρα