Ο Nusret Gökçe, γνωστός αλλιώς και ως «Salt Bae», έφτασε στη Μύκονο όπου βρίσκεται το εστιατόριό του.

Ο Salt Bae άνοιξε το εστιατόριο στο νησί των Ανέμων τον Ιούνιο του 2019. Ένα steak house που, από την πρώτη εβδομάδα, απασχόλησε την κοινή γνώμη.

Οι μόνες αποδείξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με φορολογικές παραβιάσεις και οδήγησαν στο παρελθόν σε 48ωρα λουκέτα το εστιατόριο της Μυκόνου.

Salt Bae: Η αρχή και το τέλος για τον τούρκο σεφ

Ο Salt bae έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας, εκμεταλλευόμενος μάλιστα τη φήμη του για να ανοίξει αλυσίδα εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε αυτά προσφέρονται πιάτα που δεν απευθύνονται στο μέσο… βαλάντιο, αλλά και σε πολύ βαθιές τσέπες.

Φέτος ο Nusret ετοιμάζει στη Μύκονο ένα νέο concept έκπληξη. Ο διάσημος Τούρκος σεφ  ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί τον Ανέμων.

Με φόντο το Αιγαίο πέλαγος, ο χώρος φαίνεται πως θα συνδυάζει γευσιγνωσία και διασκέδαση

Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, ο μετρ του κρέατος γνωστός και ως «Salt Bae» φιλοδοξεί να συνδυάσει την εστίαση με την διασκέδαση.

Μέσα από το λανσάρισμα ενός καινούργιου concept έκπληξη με τίτλο «Eating, Dancing» που στήθηκε ειδικά για το κυκλαδίτικο νησί. Τις εργασίες ανακαίνισης επιμελείται ο διάσημος τούρκος σχεδιαστής Mahmut Anlar.

Ο χώρος θα είναι μοντέρνος και θα αποπνέει πολυτέλεια με μαρμάρινα δάπεδα, μίνιμαλ έπιπλα, ενώ θα κυριαρχεί το λευκό και γαλάζιο σήμα κατατεθέν του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο χώρος εστίασης και ο χώρος ψυχαγωγίας θα είναι σε ξεχωριστά ορόφους.

Στον πρώτο όροφο θα σερβίρεται το φαγητό και στον επάνω όροφο στη βεράντα θα υπάρχει DJ που θα παίζει μουσική και θα προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το μόνο που μένει να φανεί εάν ο Νουσρέτ σούπερ σταρ των εστιατορίων θα πρωταγωνιστήσει και στη νυχτερινή διασκέδαση.

Έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά εστιατόρια, ο Nusret Gökçe είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Παρά την αρνητική κριτική που λαμβάνει, τα εστιατόριά του έχουν γίνει κατά καιρούς πόλος έλξης επωνύμων και μη πελατών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή