Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με πιθανούς αγοραστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την ώρα οι οι βασικοί μέτοχοι του ομίλου, η οικογένεια Γκλέιζερς ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Μπέκαμ δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να αποκτήσει τον σύλλογο του Ολντ Τράφορντ από μόνος του, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος μιας επενδυτικής κοινοπραξίας, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να επιθυμούν να επιστρατεύσουν τον θρύλο των Κόκκινων Διαβόλων για να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους να αποκτήσουν την Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης – Ο αγοραστής της Μάντσεστερ θα χρειαστεί χρήματα και μεγάλη καρδιά

Οι Γκλέιζερς, που αγόρασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών το 2005, είπαν την Τρίτη ότι σχεδιάζουν να πουλήσουν τον σύλλογο του Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας η οικογένεια επιθυμεί να λάβει 8 δισεκατομμύρια στερλίνες για το deal, μια αμοιβή που επισκιάζει τα 2,5 δισεκατομμύρια στερλίνες που πλήρωσε ο Todd Boehly για την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης – «Βόμβα»: Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Το «δυνατό χαρτί» Μπέκαμ

Οι Financial Times αναφέρουν ότι η μεγάλη εγγύτητα του Μπέκαμ με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ελκυστική για έναν πιθανό αγοραστή που θα μπορούσε να πάρει τον πρώην μέσο για να εξασφαλίσει την αγορά του συλλόγου.

Ο Μπέκαμ έχει προσεγγιστεί από επενδυτές στο παρελθόν που ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτές οι συνομιλίες δεν προχώρησαν ποτέ, αλλά υπάρχει ελπίδα αυτή τη φορά.

Σε συνέντευξή του στο Sky Sports τον Μάιο, ο Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι «υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν και αλλαγές που συμβαίνουν» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν περάσει αυτό που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να [γεμίζουν] το γήπεδό τους. Θα υπάρξουν αλλαγές».

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και ισόβιος οπαδός της Man United, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια προσπάθεια για να αναλάβει τους Red Devils αφού η προσπάθειά του να αγοράσει τον σύλλογο το καλοκαίρι αποδείχθηκε άκαρπη. Προσπάθησε επίσης και δεν κατάφερε να αγοράσει την Τσέλσι την περασμένη σεζόν.

Ο Ράτκλιφ είναι ιδιοκτήτης του πετροχημικού γίγαντα Ineos και είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Η αμερικανική Harris Blitzer Sports Entertainment και η κοινοπραξία Red Knights, με επικεφαλής τον Λόρδο Jim O’Neill, ο οποίος έκανε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να εξαγοράσει τους Glazers το 2010, βρίσκονται επίσης στο πλαίσιο για την αγορά του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι