
Mε στόχο να παρουσιάσει τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και το εμπλουτισμένο και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της που περιλαμβάνει τη σειρά προϊόντων Triathlon, η Sunlight Group, εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, δίνει το παρών στις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις ενέργειας, MODEX 2024 και LogiMAT 2024.
Η MODEX 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου στην πόλη Ατλάντα των ΗΠΑ, ενώ η LogiMAT 2024 θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. O Όμιλος Sunlight θα παρουσιάσει πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως μπαταρίες, φορτιστές, λογισμικό διαχείρισης ενέργειας και ολοκληρωμένες λύσεις, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.
Sunlight: Αύξηση εσόδων και κερδών για το α΄εξάμηνο
Επιπλέον, στις εκθέσεις, ο Όμιλος Sunlight θα παρουσιάσει τις σημαντικές επενδύσεις, την αυξανόμενη παραγωγή και τις καινοτόμες δυνατότητες του οργανισμού σε τεχνολογίες μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου. Έμπειρα στελέχη του Ομίλου Sunlight από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, θα εστιάσουν στις επικείμενες αλλαγές στην παραγωγή και την κατανάλωση ενέργειας που απαιτούν αυξημένη παροχή βοηθητικών υπηρεσιών για τη διατήρηση της σταθερότητας και της αξιοπιστίας του συστήματος καθώς και την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού τα επόμενα χρόνια.
Στο περίπτερο, η Sunlight θα παρουσιάσει ένα πλήρες και εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο, αναδεικνύοντας την ολιστική προσέγγισή της για την κάλυψη ολόκληρης της αλυσίδας αξίας των μπαταριών – μια σημαντική πτυχή της ενεργειακής μετάβασης σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον, αντιμετωπίζοντας τις ποικίλες ανάγκες και προκλήσεις στον κλάδο της βιομηχανικής και εμπορικής κινητικότητας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, από τα εξαρτήματα της μπαταρίας και του φορτιστή μέχρι το λογισμικό διαχείρισης ενέργειας και τις ολοκληρωμένες λύσεις.
Ο Όμιλος Sunlight είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς δραστηριότητάς του, εστιάζοντας κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας-Ειρηνικού, όπου σήμερα διαθέτει συνολικά 15 μονάδες παραγωγής και 34 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης. Ο οργανισμός θα αναπτύξει περαιτέρω τις εκτεταμένες επενδύσεις του, καθώς και την αυξανόμενη παραγωγή και τις καινοτόμες δυνατότητες τόσο στις μπαταρίες μολύβδου-οξέος όσο και στις μπαταρίες ιόντων λιθίου, συμβάλλοντας στην απεξάρτηση από τον άνθρακα, στην ενεργειακή μετάβαση και στην ασφάλεια. Έτσι, ενισχύεται σημαντικά η θέση της εταιρείας στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της για τη δημιουργία, σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενός Gigafactory παραγωγής μπαταριών ιόντων λιθίου, ισχύος 20 GWh αποκλειστικά για τους τομείς της βιομηχανικής κινητικότητας και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.


Latest News

ΓΣΕΒΕΕ: Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δεν χρειάζονται προσωρινά επιδόματα αλλά προσιτές τιμές ενέργειας
Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί την Πολιτεία να υιοθετήσει πολιτικές που θα μειώσουν το κόστος ενέργειας

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος

Καρέλιας: Αύξηση στα κέρδη - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ
Βασικός παράγοντας για τα αποτελέσματα ήταν η πορεία των σημάτων στις διεθνείς αγορές

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια
«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ