Ένα μοναδικό στο είδος του εργοστάσιο αρτοποιίας στην Ελλάδα εγκαινιάζει BakeHellas, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διαθέτοντας τις πρώτες πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής αυτού του είδους στη χώρα, παράγοντας μπαγκέτες και χειροποίητα ψωμιά κορυφαίας ποιότητας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Αυτή η επένδυση σε νέα παραγωγική ικανότητα και η προγραμματισμένη επέκταση σε νέες κατηγορίες αρτοποιίας, όπως τα κρουασάν και τα ντόνατς, θα υποστηρίξει τις φιλοδοξίες διψήφιου ρυθμού ανάπτυξης της BakeHellas τα επόμενα χρόνια και θα ενισχύσει την ηγετική θέση της στην Ελληνική αγορά προϊόντων αρτοποιίας bake-off».
Οι εγκαταστάσεις
Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες εγκαταστάσεις αρτοποιίας και τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για το μέλλον είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης συνεργασίας με τον όμιλο La Lorraine Bakery Group.
Τις τελευταίες 2 δεκαετίες, η BakeHellas αύξησε σταδιακά την παραγωγή κατεψυγμένων μπαγκετών, ciabatta, τοπικών ελληνικών ψωμιών και κέικ στις 2 εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας.
Εδώ και πολλά χρόνια ο όμιλος La Lorraine Bakery Group ήθελε να επεκτείνει το διεθνές αποτύπωμά του στη Νότια Ευρώπη, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, για να αναπτύξει τις δυνατότητες της αγοράς bake-off, που βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι δύο οικογενειακές εταιρείες, η BakeHellas και ο Όμιλος La Lorraine Bakery Group, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν μεγαλύτερη παραγωγική δυναμικότητα και να εγκαταστήσουν υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής για να αυξήσουν περαιτέρω το μερίδιο αγοράς τους στην αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά bake-off.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς μετόχων της LLBG Guido Vanherpe δήλωσε: “Πιστέψαμε από την αρχή σε μια μεγάλη μελλοντική συνέργεια συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της LLBG και την ισχυρή γνώση της τοπικής αγοράς της BakeHellas. Μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά προσφέροντας περισσότερα μοναδικά προϊόντα αρτοποιίας υψηλής ποιότητας”.
Τέλος ο Μέτοχος και Μέλος Δ.Σ. της BakeHellas Γιώργος Μαυρομάρας τόνισε: “Και οι δύο εταίροι έχουν ισχυρές αναπτυξιακές φιλοδοξίες για το μέλλον, με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης κάθε χρόνο, κυρίως μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης στον τομέα του bake-off και σε νέες κατηγορίες προϊόντων όπως τα κρουασάν και τα ντόνατ”.
Latest News
Έρχεται στην Ελλάδα ένα λεωφορείο υδρογόνου - Σε ποιες πόλεις θα κάνει στάσεις
Το ταξίδι του λεωφορείου ξεκίνησε στη Ρουμανία, πέρασε από τη Βουλγαρία και συνεχίζεται στη χώρα μας
Θα πιει πικρό καφέ η αγορά; - Μιλούν στον ΟΤ ο CEO της Coffee Berry και οι οργανωμένες αλυσίδες
Επιστρέφει ο ΦΠΑ στο 24%; - Το κρίσιμο ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών
Το ποντάρισμα του Τιτάνα στις ΗΠΑ - Η ακτινογραφία της αγοράς και το χαρτί των εκλογών
Τι δείχνουν οι τεχνικές αναλύσεις
Η μάχη των τραπεζών για τη χρηματοδότηση 100.000 μικρομεσαίων
Ρίχνουν τα spreads για την προσέλκυση των βιώσιμων επιχειρήσεων
Ποια είναι η ενδεδειγμένη επενδυτική στρατηγική για τις αγορές - Οι εκτιμήσεις της Alpha Bank
Πού θα πάνε οι μετοχές, τα ομόλογα, ο χρυσός, το πετρέλαιο και το ευρώ
Ένοχοι οι Κουτσολιούτσοι για τέσσερις κατηγορίες - Η εισήγηση της εισαγγελέως
Για ποιους ζήτησε ενοχή και για για ποιους απαλλαγή η εισαγγλέας
Σε ποια φιλανθρωπική πλατφόρμα επενδύουν Εριέττα Λάτση και V Group
«Η πλατφόρμα της Givelink αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στη φιλανθρωπία», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου -Λάτση
Folli Follie: Πρόταση Εισαγγελέα για απαλλαγή από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης
Το σκεπτικό της εισαγγελέως για Τζώρτζη και Δημήτρη Κουτσολιούτσο
Παπακωνσταντίνου (ΤτΕ): Πλήρης η ανάκαμψη του ελληνικού τραπεζικού τομέα – Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού
Τα τρία διδάγματα της μεγάλης χρηματοπιστωτικής κρίσης που βίωσε η Ελλάδα
Επιβεβαίωση προβλέψεων και απορρόφηση θυγατρικών προανήγγειλε η Entersoft
Εκτίμηση της Entersoft ήταν ότι η οργανική ανάπτυξη θα παραμείνει ισχυρή για τα επόμενα χρόνια λόγω της αυξημένης ζήτησης για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου