Για πολλούς ανθρώπους που φτάνουν σε ηλικία συνταξιοδότησης, το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι το πότε και με πόσα χρήματα θα βγουν στη σύνταξη.

Ωστόσο, για την Γιασούκο Ταμάκι, μια γιαπωνέζα κυρία 90 ετών πλέον, η σκέψη της συνταξιοδότησης δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της.

Γεννημένη στις 15 Μαΐου 1930, η 90χρονη εργάζεται στη Sunco Industries – μια εμπορική εταιρεία που ειδικεύεται σε βίδες – από το 1956.

Τώρα αναγνωρίζεται ως ο παλαιότερος διευθυντής γραφείου για την πολυετή υπηρεσία της στην εταιρεία.

Αφού έλαβε το επίσημο πιστοποιητικό Guinness World Records, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο χώρο εργασίας της. “Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για 90 χρόνια, οπότε δεν ξέρω τι να πω! Είμαι πραγματικά συγκινημένη.”

Η Γιασούκο Ταμάκι εργάζεται στο λογιστήριο, υπολογίζοντας τους μισθούς και τα μπόνους του προσωπικού, καθώς και τις εκπτώσεις φόρων και έχει στον υπολογιστή του σπιτιού της όλες τις απαραίτητες εφαρμογές όπως το Microsoft Excel.

Είναι επίσης άνετη με τη χρήση της εφαρμογής Facebook στο smartphone της.

Η Γιασούκο Ταμάκι αναγνωρίστηκε για τις πολυετείς υπηρεσίες της στην εταιρεία και τώρα είναι η μεγαλύτερης ηλικίας διευθύντρια γραφείου.

Παρουσιάζοντας το πιστοποιητικό που βεβαιώνει το ρεκόρ Γκίνες, η Γιασούκο Ταμάκι είπε στους συναδέλφους της να ζήσουν δυνατά με τη νοοτροπία «αν χάσετε το σήμερα, τότε δεν υπάρχει αύριο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Executive