Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αναβρασμό, διαπραγματεύσεις διεξάγονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσφορές πέφτουν στο τραπέζι. Ο λόγος; Ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 30 Ιούνιου, οπότε λήγει η συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν δηλώσει επισήμως ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσουν και ο ισπανικός αθλητικός τύπος, υπογραμμίζει ότι ο εμβληματικός παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στην λήψη της απόφασής του.

Παρόλα αυτά, όσο πλησιάζει ο καιρός οι μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι αναμένεται να καταθέσουν κι αυτοί τις προσφορές τους.

Μέχρι τότε, ο διεθνής Αργεντίνος απολαμβάνει την τετραετή του σύμβαση. Η ισπανική El Mundo υπογραμμίζει ότι αν έχουν εκπληρωθεί όλες προϋποθέσεις απολαμβάνει για όλη τη διάρκεια αυτή 673.919.105 δολάρια.

Μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία Titlemax πήρε αυτό το ποσό και το συνέκρινε με τους κορυφαίους Αμερικανούς αθλητές. Αποδεικνύεται ότι σε κάθε αγώνα, ο Μέσι κερδίζει όσα ποσά κερδίζουν αθροιστικά αστέρες του μπάσκετ, του μπέιζμπολ και του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Μέσι κερδίσει κατά μέσο όρο 3,7 εκατ. δολάρια για κάθε παιχνίδι, στο οποίο συμμετέχει. Δηλαδή κάτι περισσότερο από 61.000 δολ. για κάθε λεπτό που τρέχει στο γήπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μέσι έχει στα χέρια του την προσφορά για την ανανέωση του συμβολαίου του από την ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το RAC1, ο Αργεντινός αστέρας έλαβε την πρόταση, η οποία ξεκινάει με χαμηλότερο μισθό από αυτόν που λαμβάνει αυτή τη στιγμή, αλλά έχει όρο να επανέλθουν οι απολαβές του στα τωρινά δεδομένα μόλις εξομαλυνθεί η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας και παράγοντας της Μπαρτσελόνα, Αντονι Θουμπιθαρέτα, εκτιμά πως ο διάσημος Αργεντινός, έχει κάνει την επιλογή του, απλά δεν την ανακοινώνει.

«Στην διαδικασία κατά την οποία λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας, δεχόμαστε διάφορες επιρροές. Αλλά νομίζω, ότι ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει, λίγο-πολύ στο μυαλό του. Ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ. Είναι ήδη αρκετά μεγάλος για να ξέρει ότι μερικές φορές κερδίζουμε και μερικές φορές χάνουμε. Το ερώτημα, είναι εάν νιώθει καλά στην Μπάρτσα», είπε ο Θουμπιθαρέτα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Catalunya Ràdio».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι