Διπλάσιο ναύλο από τον προηγούμενο για ένα φορτηγό πλοίο της πέτυχε η Diana Shipping, ως αποτέλεσμα και της βελτίωσης της ναυλαγοράς χύδην ξηρού φορτίου.
Η εισηγμένη στο NYSE ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Παληού συμφώνησε με την Classic Maritime Inc., για την απασχόληση του Newcastlemax, «Philadelphia»  με ένα μικτό ημερήσιο ναύλο 28.500 δολ.  μείον προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για μια περίοδο μέχρι την 1η Μαρτίου 2022 με ανώτατο όριο την  1η Μαΐου 2022.

Η προηγούμενη ναύλωση του «Philadelphia» ήταν στην BHP Billiton Freight Singapore Pte. Ltd., με μικτό ημερήσιο ναύλο στα 14.500 δολ, μείον προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους.

Το «Philadelphia» είναι ένα πλοίο ξηρού φορτίου Newcastlemax 206.040 dwt που κατασκευάστηκε το 2012.

Η νέα ναύλωση του «Philadelphia» που ξεκίνησε χθες,  αναμένεται να αποφέρει στην Diana Shipping έσοδα περίπου 8,81 εκατ. δολ.

Σε δήλωση της η διευθύνουσα σύμβουλος της  Diana Shipping κ. Σεμίραμις Παληού σημείωσέ μεταξύ άλλων ότι το πλοίο απασχολείται τωρα,  με τον υψηλότερο ναύλο που  πέτυχε ποτέ,  από το 2012 που εντάχθηκε στον στόλο της εταιρείας.

Η Diana Shipping , με την ολοκλήρωση της πώλησης του «Naias» θα ελέγχει ένα στόλο από 36 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία