Τζάβιντ: Στις 19 Ιουλίου αίρονται οι περισσότεροι περιορισμοί

Ο νέος υπουργός Υγείας λέει ότι δεν θα «περιμένει λεπτό παραπάνω» για να επιστρέψει την ελευθερία στους πολίτες

Τζάβιντ: Στις 19 Ιουλίου αίρονται οι περισσότεροι περιορισμοί

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα άρει στις 19 Ιουλίου τους περισσότερους από τους εναπομείναντες περιορισμούς της Covid-19, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα «περιμένει λεπτό παραπάνω» για να επιστρέψει την ελευθερία πίσω στους πολίτες.

«Μολονότι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στο βήμα 4, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να προχωρήσουμε πέρα από τις 19 Ιουλίου», δήλωσε στην Βουλή, λέγοντας ότι πέρασε την πρώτη μέρα στο νέο του πόστο, μελετώντας τα δεδομένα κρουσμάτων, θανάτων και νοσηλειών.

«Η 19η Ιουλίου παραμένει η ημερομηνία στόχος μας. Ο πρωθυπουργός την χαρακτήρισε ημερομηνία λήξης. Για μένα, η 19η Ιουλίου δεν είναι μόνο το τέρμα, αλλά η αρχή ενός συναρπαστικού νέου ταξιδιού για τη χώρα μας».

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο