Η Coinbase σχεδιάζει να αγοράσει 500 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα στον ισολογισμό της και θα τοποθετήσει το 10% των τριμηνιαίων κερδών της σε χαρτοφυλάκιο crypto, όπως ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρείας.

Σε ανάρτησή της η Αλίσια Χάας επικεφαλής οικονομικών της εταιρείας τόνισε ότι είναι η πρώτη εισηγμένη εταιρεία που θα δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο σε κρυπτονομίσματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος Μπράιαν Άρμστρονγκ αποκάλυψε τα σχέδια σε ένα tweet, λέγοντας ότι αναμένει ότι τα χαρτοφυλάκιο αυτό θα ενισχυθεί καθώς ωριμάζει η αγορά και υποδεικνύει τις φιλοδοξίες της εταιρείας να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες κρυπτογράφησης.

«Ας ελπίσουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε περισσότερες από τις επιχειρήσεις μας σε κρυπτονομίσματα», έγραψε ο Άρμστρονγκ στο Twitter .

Οι λίγες εταιρείες που επέλεξαν να συμπεριλάβουν το bitcoin στις συμμετοχές τους, όπως η Microstrategy και η Tesla (με τη βοήθεια της Coinbase), το έκαναν ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού και της πιθανής υποτίμησης του δολαρίου ΗΠΑ. Την Πέμπτη, η Citi έθεσε υπό αξιολόγηση την Microstrategy, αναστέλλοντας τον στόχο και τις εκτιμήσεις της λόγω της επένδυσής της σε bitcoin και της συσχέτισης με την τιμή του bitcoin.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto