Μια αυστηρή προειδοποίηση προς την Coinbase εξέδωσε η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), καθώς σε περίπτωση που λανσάρει ένα νέο προϊόν δανεισμού ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων θα προχωρήσει σε μηνύσεις. Μάλιστα, ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Όπως αποκάλυψε ο Paul Grewal, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της Coinbase, ελήφθη μια ειδοποίηση Wells από τη ρυθμιστική αρχή λέγοντας ότι θα ακολουθήσει νομική δράση εάν η εισηγμένη στη Wall Street παρουσιάσει ένα νέο προϊόν απόδοσης που ονομάζεται Lend. Το Lend έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν απόδοση για ορισμένα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα, με τη SEC να προειδοποιεί ότι θεωρούσε το προϊόν Lend ως διαπραγματεύσιμο τίτλο.

Η Coinbase ανακοίνωσε το νέο προϊόν τον Ιούνιο, καταρτίζοντας μια λίστα αναμονής για τους ενδιαφερόμενους χρήστες, ωθώντας την SEC να ξεκινήσει μια επίσημη έρευνα.

Απώλειες στο Bitcoin

Οι τελευταίες εξελίξεις στη μοναδική πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που διαπραγματεύεται στη Wall Street προκάλεσαν σημαντικές αναταράξεις στο bitcoin, και όχι μόνο. Το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα έχασε χτες 12%, πέφτοντας κάτω από τις 50 χιλ. δολάρια, ενώ σήμερα είναι στο -2% και στα 45.954 δολάρια.

Η Coinbase υποχώρησε σχεδόν 4% στη χθεσινή συνεδρίαση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto