Bitcoin (BTC):

Έντονη πτώση καταγράφει το κρυπτονόμισμα Bitcoin. Σταμάτησε στην αντίσταση των 46.400 δολαρίων. Το αρνητικό κλίμα θα αναστραφεί μόνο με κατοχύρωση της παραπάνω αντίστασης σε ωριαίο κλείσιμο. Επόμενο επίπεδο τα 43.400 δολάρια

Ether (ΕΤΗ):

Αντίστοιχη καθοδική κίνηση ακολουθεί και το Ether (ETH). Η στήριξη, που βρίσκεται στις 3.220 μονάδες, αποτελεί το τελευταίο προπύργιο πριν την ενδεχόμενη κατάρρευση του νομίσματος. Η αντίσταση οριοθετείτε στα 3.505 δολάρια και συνιστά σήμα πώλησης, με στοπ τα 3.545 σε κλείσιμο ώρας.

Cardano (ADA):

Παρεμφερή διαγραμματική εικόνα έχει και το ADA του Cardano δικτύου. Τίμησε την στήριξη των 2,20 μονάδων. Πρώτος στόχος αποτελεί η περιοχή των 2,48 δολαρίων και δεύτερος τα 2,6 δολάρια.

XRP (XRP):

Μετά το αρχικό σοκ, το κρυπτονόμισμα XRP εγκλωβίστηκε σε ένα πλαγιο-καθοδικό σχηματισμό. Κατώτατο όριο είναι το 1,01, η απώλεια του οποίου θα οδηγήσει σε κατάρρευση στα 0,83 δολάρια. Η αντίσταση εντοπίζεται στα 1,13 δολάρια.

Solana (SOL):

Το SOL, ο πιο ισάξιος ανταγωνιστής του Ether(ETH) , απέδειξε την αντοχή του. Βρέθηκε στις μεσοπρόθεσμες στηρίξεις των 150 δολαρίων και διατηρεί τον μακρινό στόχο των 215. Η κοντινή αντίσταση είναι τα 170 δολάρια και όσο κάτω από εκεί, κινείται προς την περιοχή των 142 δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto