Ο παλμός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης χτυπάει στον ΟΤ.

Παρακολουθήστε μέσα από το περίπτερο του ΟΤ σε ζωντανή σύνδεση όλες τις εξελίξεις με ζωντανές συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών, φορέων και παραγόντων.

Ανάλυση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και οι προσδοκίες για την «επόμενη μέρα».

Στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, o δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Νωρίτερα, το «παρών» έδωσαν, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής εταιρικών σχέσεων στη Wind, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, ο Αθανάσιος Δαγούμας, πρόεδρος ΡΑΕ και ο Γιάννης Μαστροκώστας, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ευστράτιος Στυλιανίδης,  ο πρύτανης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ανδρέας Φλώρος και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στη συνέχεια μίλησε ο Παναγιώτης Βλάμος, επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου του Ιονίου Πανεπιστημίου επίσης μίλησε και ο Μάνος Μανουσάκης, πρόεδρος του ΔΣ του ΑΔΜΗΕ.

Tη σκυτάλη πήρε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ακολούθησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο  διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Παπαστράτος, Γιάννης Μαστροκώστας.

Ακολούθησε ο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας , ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης  και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Πολωνία: Το ΝΑΤΟ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάρριψης ρωσικών πυραύλων αν πλησιάζουν κράτη-μέλη του
Επικαιρότητα |

Το ΝΑΤΟ εξετάζει κατάρριψη ρωσικών πυραύλων κοντά στα κράτη-μέλη του

Η Πολωνία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ρωσικός πύραυλος κρουζ που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον πόλεων της δυτικής Ουκρανίας παρεισέφρησε στον πολωνικό εναέριο χώρο.