Bitcoin (BTC):

Το Bitcoin (BTC) επιβεβαίωσε την αντίσταση των 43.420 δολαρίων. Επόμενος στόχος είναι η επαναφορά στα 41.900. Το momentum παραμένει αρνητικό. Μπορεί να μεταστραφεί μόνο με κατοχύρωση των 43.800 σε τετράωρο κλείσιμο.

Ether (ΕΤΗ):

Το Ether (ETH) δοκιμάζει μία πρώτη διάσπαση των 3.030 δολαρίων, που πλέον είναι στήριξη στην ανοδική αντίδραση του. Έχει καλές πιθανότητες να προσεγγίσει τα 3.145. Το έντονα αρνητικό momentum επανέρχεται με απώλεια των 2.950 σε κλείσιμο οκταώρου.

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου έχει σημαντική αντίσταση στα 2,15 δολάρια, που έχει δοκιμάσει τρις. Κατοχύρωση αυτών θα προσδώσει θετικό momentum. Με την προσέγγιση των 2,28 θα απεγκλωβιστεί από τον πλαγιο-πτωτικό σχηματισμό.

XRP (XRP):

Το XRP είναι ανθεκτικό στις πωλήσεις. Με στήριξη τα 0,92, μπορεί να κατοχυρώσει τα 0,97 ως τελευταίο προπύργιο των πωλητών και να κινηθεί στην περιοχή των 1,01 – 1,03. Το στοπ αγοραστικών θέσεων είναι κάτω από 0,91 σε κλείσιμο ώρας.

Solana (SOL):

Το SOL έχει χτίσει θετικό momentum. Κοντινό στοπ τα 137 σε κλείσιμο ώρας. Κινείται με μεγάλες πιθανότητες προς τα 154 δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Bankman-Fried: Τα πολλά πρόσωπα του πρώην βασιλιά των crypto
Crypto |

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Οι συνεργάτες του τον «πούλησαν», οι δικαστές τον κατηγορούν για πλάνη και απάτη, ενώ η οικογένειά του μιλά για αυτισμό - Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX;