Την κατασκευή – παραγωγή μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων ανά την ελληνική επικράτεια συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου 5,8 εκατ. ευρώ ανέλαβε η MEVACO, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η MEVACO ανέλαβε το έργο κατόπιν συμβατικής ανάθεσης από εταιρεία, μέλος διεθνούς κατασκευαστικού Ομίλου με σημαντικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014.

Με βάση το τεθέν χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως.

«Η νέα αυτή ανάθεση επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική  ικανότητα της εταιρείας,   την ευελιξία του επιχειρηματικού της μοντέλου και αποδεικνύει την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή εκτέλεση μεγάλων έργων στον συγκεκριμένο τομέα  (Φ/Β πάρκα) ,  με αυστηρές προδιαγραφές, υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τεχνικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις