Την απόφαση του Πρωτοδικείου για την συμφωνία εξυγίανσης αναμένει η Βαράγκης -σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας- και για το λόγο αυτό δεν έχει προχωρήσει σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις διατάξεις περί εταιρικής διακυβέρνησης επισημαίνει η εταιρεία. Οπως εξηγεί αν η συμφωνία επικυρωθεί η εταιρεία θα λυθεί και θα εκκαθαριστεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε απάντηση της υπ’αριθ. πρωτ. 2242/28.09.2021 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η “Εταιρία”) ανακοινώνει ότι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Εταιρία τελεί σε αναμονή της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί της αίτησης επικύρωσης της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης που έχει συνάψει με τους πιστωτές της, η οποία δικάστηκε την 14.4.2021, δεν έχει προβεί σε ενέργειες για τη συμμόρφωση με τις διατάξεις του ν. 4706/2020 περί εταιρικής διακυβέρνησης. Ας σημειωθεί ότι, σε περίπτωση της έγκρισης από το Δικαστήριο της εν λόγω συμφωνίας εξυγίανσης, στον νέο φορέα, την εταιρία «VARANGIS FURNITURE & INTERIORS A.E.», θα μεταβιβαστούν το 99% του ενεργητικού της Εταιρίας, το σύνολο του προσωπικού και ποσοστό της τάξεως του 15,1% επί των συνολικών υποχρεώσεων αυτής, ενώ στη συνέχεια η Εταιρία θα λυθεί και θα εκκαθαριστεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης