Το Nobu Hotel and Restaurant στη Σαντορίνη

Προστιθέμενη στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Nobu Hospitality, η λειτουργία της νέας μονάδας σηματοδοτεί το 26ο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο και το δέκατο ξενοδοχείο στην ευρωπαϊκή ήπειρο

Το Nobu Hotel and Restaurant στη Σαντορίνη

To πρώτο της ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα – το Nobu Hotel and Restaurant Σαντορίνη, θα λειτουργήσει από την άνοιξη του 2022 η Nobu Hospitality, που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Meir Teper.

Το Nobu Hotel and Restaurant Σαντορίνη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση βρίσκεται στη μαγευτική βορειοανατολική ακτή του νησιού, και θα στεγάζει ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu, πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα και θα προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος από τη μοναδική τοποθεσία στην κορυφή του βράχου στο Ημεροβίγλι.

Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη της Οίας και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (Θήρα), το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας Οία-Φηρά που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

Η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI), έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους βασικούς κλάδους, όπως η φιλοξενία, τα μέσα ενημέρωσης, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα ακίνητα, οι τράπεζες κ.α.

Ο Trevor Horwell, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hospitality σχολιάζει: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα σε αυτό το συναρπαστικό έργο. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά της, διάσημη για τα χαρακτηριστικά της κουζίνα, την ασβεστωμένη αρχιτεκτονική του με φόντο απότομους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό.”

Ο Alfredo Longo, Διευθύνων Σύμβουλος της MonteRock International σχολιάζει, “Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε με τη μάρκα Nobu όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που επεκτείνουμε μαζί στον κλάδο της φιλοξενίας. Σε αυτό το απίστευτο «καμβά», όπως είναι το νησί της Σαντορίνης, το καλύτερο από αυτά που προσφέρει ο τρόπος ζωής και η κουζίνα του Nobu, θα σερβιριστεί σε ένα «τέλειο σκηνικό», καλύπτοντας κάθε ανάγκη με τα υψηλότερα πρότυπα».

Προστιθέμενη στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Nobu Hospitality, η λειτουργία του Nobu Hotel and Restaurant Santorini σηματοδοτεί το 26ο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο και το δέκατο ξενοδοχείο στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

OT Originals

Περισσότερα από Τουρισμός

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο