Tο ποσό των 988.912.514 δηναρίων (16.029.054,45 ευρώ) διανέμει ως μέρισμα στους μετόχους της η Mermeren Kombinat, όπως αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της εταιρείας στο Prilep.

Το μέρισμα αφορά σε:

• Κέρδη εις νέον πραγματοποιηθέντα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 ποσού 557.628.497 δηναρίων (9.038.471,46 ευρώ).

• Μέρος των κερδών χρήσεως 2021 ποσού 431.284.017 δηναρίων (6.990.582,98 ευρώ).

Το ποσό του μικτού μερίσματος ανά κοινή μετοχή ορίζεται στα 3,42 Ευρώ μεικτό (1 ευρώ = 61,695 δηνάρια).

Το ποσό του μερίσματος επί των κοινών μετοχών θα διανεμηθεί σε μετρητά.

Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης με δικαίωμα μερίσματος (cum dividend date) είναι η 29/04/2022. Πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης χωρίς δικαίωμα μερίσματος (ex-dividend date), είναι η 03/05/2022. Η ημερομηνία προσδιορισμού, σύμφωνα με την οποία θα καθοριστεί ο κατάλογος των μετόχων με δικαίωμα μερίσματος, είναι η 04/05/2022. Ημερομηνία έναρξης για την πληρωμή του μερίσματος είναι η 05/05/2022 και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Με νεότερη ανακοίνωση προς τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ. η Τράπεζα Πειραιώς (ως εκδότης των ΕΛ.ΠΙΣ.) θα ενημερώσει για το ακριβές ποσό μερίσματος (μικτό και καθαρό) που τους αναλογεί, καθώς και για τον ακριβή χρόνο και τρόπο καταβολής του μερίσματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Επιδοτήσεις ρεύματος: Πώς θα ενισχυθούν 1 εκατ. επιχειρήσεις
Ενέργεια |

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

Cosmote Telekom: Αλλαγή εμπορικής ονομασίας μετά από 27 χρόνια
Επιχειρήσεις |

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια

«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ