Να επιστρέψουν στο γραφείο τους ή να παραιτηθούν από την εταιρεία κάλεσε τους εργαζόμενους της Tesla, ο διευθύνων σύμβουλός της, Ίλον Μασκ, όπως προκύπτει από ένα μέιλ που φέρεται να εστάλη στο προσωπικό και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ τουλάχιστον) 40 ώρες την εβδομάδα ή να αποχωρήσει από την Tesla», ανέφερε το σημείωμα.

Το Reuters, που δημοσιεύει το θέμα αναφέρει ωστόσο, ότι δεν μπόρεσε αμέσως να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του σημειώματος, η Tesla δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο, ενώ δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον ίδιο τον Μάσκ.

Η αινιγματική απάντηση

Σε απάντηση στο σημείωμα που αναρτήθηκε στο Twitter από έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό, ο δισεκατομμυριούχος, έγραψε αινιγματικά: «Θα πρέπει να προσποιούνται ότι εργάζονται κάπου αλλού».

Η Tesla εντάσσεται σε έναν αριθμό εταιρειών που επιβάλλουν την επιστροφή στο γραφείο για τους υπαλλήλους. Ενώ ορισμένοι μεγάλοι εργοδότες έχουν υιοθετήσει μόνιμα τις πολιτικές εθελοντικής εργασίας από το σπίτι, άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Google της Alphabet Inc, υποστηρίζουν  ότι είναι καλύτερο να προωθούνται οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συναδέλφων.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, έγραψε στο Twitter τον Μάρτιο ότι τα γραφεία του Twitter θα ανοίξουν ξανά, αλλά οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να εργάζονται από το σπίτι αν το ήθελαν.

«Όπου αισθάνεστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί είναι το μέρος που θα εργαστείτε και αυτό περιλαμβάνει την εργασία από το σπίτι με πλήρη απασχόληση για πάντα», είπε ο Agrawal σε ένα tweet με ημερομηνία 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
TikTok: Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την απαγόρευσή του – Η νομική αμφισβήτηση
Διεθνή |

Η απαγόρευση του TikTok και η μεγάλη εικόνα - Το πρόβλημα των ΗΠΑ και η αντίδραση της Κίνας

Οι πηγές πληροφόρησης των Αμερικανών έχουν υποβαθμιστεί ποιοτικά - Tο πρόβλημα αναδείχθηκε ξανά με το TikTok, ωστόσο είναι κάτι που ξεπερνά κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης