Η Air Europa επαναφέρει φέτος το καλοκαίρι το δρομολόγιό της μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης, το οποίο θα πραγματοποιεί με το στόλο της Boeing 787 Dreamliner, ένα αεροσκάφος που -όπως τονίζει- διαθέτει εξαιρετικά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων κατά 20%.

Από την 1η Ιουνίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, η αεροπορική εταιρεία θα επανασυνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με τον κόμβο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport δύο ημέρες την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Σε αυτήν την περίοδο, θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερες από 28.000 θέσεις, υπερβαίνοντας τη χωρητικότητα που παρείχε το δρομολόγιο πριν από την πανδημία.

Την ίδια ώρα, από τον κόμβο της Μαδρίτης, η Air Europa προσφέρει συνδέσεις με 33 ισπανικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς και με 20 ακόμη στις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική.

Οι πτήσεις θα απογειώνονται από τη Μαδρίτη στις 13:00 και θα προσγειώνονται στην Αθήνα στις 17:15, ενώ η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από την ελληνική πρωτεύουσα στις 18.30 και θα προσγειώνεται στη Μαδρίτη στις 21.20.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις