Σε ένα ακόμη πλοίο ύψωσε την ελληνική σημαία η Neptune Lines που ανήκει στην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού. 
Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η NeptuneLines απέκτησε πρόσφατα το Hoegh Maputo, το οποίο εντάσσεται στον στόλο της Neptune Lines, με το νέο του  όνομα Neptune Tharros. Το Neptune Tharros χωρητικότητας 4.900 αυτοκινήτων κατασκευάστηκε το 2011 και εντάχθηκε στο ελληνικό νηολόγιο και ύψωσε την ελληνική σημαία.

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Τραυλού: Πάνω από το 85% της ναυτιλιακής κοινότητας την εξουσιοδότησε για το νέο συνυποσχετικό οικειοθελούς προσφοράς

Αυτή η εξαγορά ακολουθεί αυτή  των αδελφών πλοίων  Neptune Phos και Neptune Kallos, χωρητικότητας 3.900 αυτοκινήτων το κάθε ένα και ναυπηγημένα στα ναυπηγεία  Hyundai Mipo.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Neptune Tharros στον στόλο μας, που προστίθεται  στις άλλες πρόσφατες εξαγορές μας, διασφαλίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα που απαιτείται για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλός της Νeptuneκ. Craig Jasienski.

Επισημαίνεται ότι πριν λίγες ημέρες η Neptune Lines παρέλαβε από τα ναυπηγεία της  3 Maj Shipyard, της .Ριέκα το Neptune Barcelona το οποίο ύψωσε την ελληνική σημαία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα