Το ποσό των 11.026.011,68 ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε διάστημα 11 ημερών (από τις 11 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2023) για αγροτικά προγράμματα και δράσεις του ΠΑΑ.
Οι δικαιούχοι των πληρωμών ανέρχονται σε 470 αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Γιώργος Στύλιος: Η πορεία των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΠΑΑ
Οι πληρωμές αφορούν επενδυτικά προγράμματα, προγράμματα και δράσεις αγροτικής ανάπτυξης όπως οι νέοι αγρότες, οι ομάδες τοπικής δράσης Leader, οι γενετικοί πόροι, η δράση για την μακροχρόνια παύση γαιών, μελισσοκομικά προγράμματα (βελτίωση στην παραγωγή και εμπορία μελιού) και επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων κ.ά.
Επίσης, πληρώθηκαν και τα μεταφορικά νησιών Αιγαίου, η τεχνική βοήθεια, το μέτρο «Συνεργασία», το Μέτρο 5.1 (Αποκατάσταση του γεωργικού παραγωγικού δυναμικού που επλήγη από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα, και ανάληψη κατάλληλων προληπτικών δράσεων) κ.ά.
Δείτε αναλυτικά τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΔΩ
OT FORUM - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
6 και 7 Νοεμβρίου 2025 | Μικρό Χρηματιστήριο
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
 





![Χρυσή βίζα: Απότομη προσγείωση για την Golden Visa [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)










![Ακίνητα: Πότε θα… ξεφουσκώσουν οι τιμές στις κατοικίες [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/akinita-1-1024x683-1.jpg)







![Χρυσή βίζα: Απότομη προσγείωση για την Golden Visa [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1.jpg)












