Απεβίωσε αιφνιδίως η Μαρία Λαζαρίμου, υπεύθυνη επικοινωνίας στην Ελληνική Παραγωγή και στέλεχος επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του κλάδου των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα.

Η κηδεία της Μαρίας Λαζαρίμου θα τελεστεί την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κοιμητηρίου Πειραιώς.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια της εκλιπούσης παρακαλεί να υποστηριχθούν φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ποια ήταν η Μαρία Λαζαρίμου

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις η Μαρία Λαζαρίμου υπήρξε ιδιαίτερο σημαντικό στέλεχος για την ελληνική αγορά PR. Tα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με την ElvalHalcor (Communications Manager από το 2021), την Ελληνική Παραγωγή (Director of Communications από το 2017) και τον όμιλο Viohalco (Strategic Communications Consultant από το 2016).

Από το 2003 έως το 2016 υπήρξε CEO της Advocate/Burson-Marsteller, εκπροσωπώντας το διεθνές δίκτυο στην ελληνική αγορά. Αλλά και πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της ως διευθύνουσας συμβούλου στην Advocate/Burson-Marsteller, ήταν διευθύνουσα σύμβουλος στην THE PR TEAM ενώ πριν από αυτό συνεργάστηκε με την ALECTOR και την OLYMPIC COMMUNICATIONS.

Από το 1982 έως το 1984 συνεργάστηκε με τον ΣΕΒ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης-Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τομέα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΕΕ. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CR Institute), καθώς και μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατείχε Certificate of Advanced European Studies από το College of Europe, Bruges, στο Βέλγιο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραγωγής για τον θάνατο της Μαρίας Λαζαρίμου

«Με βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση ενημερωθήκαμε ότι χθες, Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου, απεβίωσε αιφνίδια η αγαπημένη και πολύτιμη συνεργάτιδά μας Μαρία Λαζαρίμου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Η Μαρία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το εγχείρημα της δημιουργίας και της περαιτέρω ανάπτυξης και δράσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη». Διακρινόταν για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και τον επαγγελματισμό της και με εφόδιο τη μεγάλη αγάπη της για τη βιομηχανία, την αφοσίωσή της στην πρόοδο της χώρας και την εξαιρετικά πλούσια κι επιτυχή επαγγελματική εμπειρία της, υπήρξε εξαρχής καθοριστικός αρωγός της προσπάθειας της Ελληνικής Παραγωγής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους στενούς συγγενείς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα