Τη νέα υπηρεσία nvbird® PaaS παρουσίασε η nvisionist στο πλαίσιο της έκθεσης Wind Europe annual event 2023 Copenhagen. Με το nvbird® Platform as a Service (PaaS), η nvisionist παρέχει μια πλήρη και ευέλικτη πλατφόρμα υπηρεσιών και εξοπλισμού nvbird® με χρονομίσθωση (leasing), με στόχο τη μεγιστοποίηση ακόμη περισσότερο της παραγωγικότητας κάθε αιολικού πάρκου.

To nvbird® PaaS αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε κάθε στάδιο από την εγκατάσταση, τη διαχείριση του συνόλου των συστημάτων μέχρι και τη συντήρηση του εξοπλισμού. Μάλιστα, μέσω της συμφωνίας επιπέδου υπηρεσιών (SLA) που προσφέρει, διασφαλίζει και την άμεση υποστήριξη σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, από το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της nvisionist, ελαχιστοποιώντας ανεπιθύμητες διακοπές των ανεμογεννητριών και μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα του αιολικού πάρκου.

Επιπλέον, μέσα από τη νέα αυτή καινοτομία αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αξιοποίηση και χρήση της αιολικής ενέργειας κρίσιμη παράμετρο και για την προστασία του περιβάλλοντάς και για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Επέκταση 5ετούς συμβολαίου

To nvbird® PaaS προσφέρει δυνατότητα επέκτασης του πενταετούς συμβολαίου leasing (ελάχιστη διάρκεια), προσαρμοσμένης στις ανάγκες του πελάτη. Μετά τη λήξη του συμβολαίου τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας των συστημάτων μεταφέρονται στον πελάτη.

Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας της Δανίας, Φρειδερίκος, επέλεξε την nvisionist ως μία από τις δύο σημαντικότερες startup εταιρείες αιολικής ενέργειας, της έκθεσης WindEurope annual event 2023 στην Κοπεγχάγη, για να επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τη δράση της, την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Από την πλευρά του ο Τάσος Αλέφαντος, Διευθύνων Σύμβουλος της nvisionist, σημείωσε πως «Η επιλογή της nvisionist από τον Πρίγκιπα της Δανίας και η παρουσία του στο περίπτερο μας, στο πλαίσιο της Wind Europe Copenhagen 2023, εκτός από ύψιστη τιμή, αποτελεί την επισφράγιση της διεθνούς δυναμικής πορείας της nvisionist αλλά και της πρωτοπορίας και υπεραξίας που φέρνει πλέον και με τη νέα υπηρεσία nvbird® PaaS στην ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας, πάντοτε με γνώμονα την προστασία της βιοποικιλότητας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις