Lamborghini: Έκρηξη παραγγελιών – Ξεπούλησε για τα επόμενα 2 χρόνια

Η παραγωγή της επόμενης διετίας έχει ήδη καπαρωθεί

Lamborghini: Έκρηξη παραγγελιών – Ξεπούλησε για τα επόμενα 2 χρόνια

Lamborghini, ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, όνειρο πολλών, αλλά εφικτό για λίγους, και τώρα ακόμη λιγότερους καθώς η παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια έχει ήδη «κλειστεί» από παραγγελίες, δείχνοντας την ανθεκτικότητα της αγοράς πολυτελείας, κόντρα στο παγκόσμιο οικονομικό κλίμα.

Η εύρωστη αγορά αυτοκινήτων πολυτελείας έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία, όπου εταιρείες όπως η μητρική της Lamborghini, Volkswagen βλέπουν την ζήτηση για ηλεκτροκίνητα σε πτώση, πιέζοντας τις παραγωγικές της μονάδες.

Πόσο αναμένεται να πιάσει το διαλυμένο Lamborghini Countach από το “The Wolf of Wall Street”

Ο CEO της Lamborghini Στέφαν Βίνκελμαν βλέπει ότι με τις παραγγελίες να ξεπερνούν κάθε προσδοκία μπορεί να ακολουθήσει μια βραδύτερη πορεία ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την τεχνολογία μπαταριών, σύμφωνα με το Bloomberg. Η Lamborghini έχει ξεπουλήσει την παραγωγή μέχρι το 2026.

Lamborghini Revuelto

Πέρυσι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 10,000 αυτοκίνητα, καθώς λάνσαρε το πρώτο υβριδικό της, Revuelto το οποίο είναι συνδυασμός στυλ που εκτείνονται δεκαετίες πίσω. Συνδυάζει τη μεγάλη μύτη της Murcielago με το πίσω μέρος ενός Diablo. Οι πόρτες “ψαλίδι” και το σχήμα σφήνας προέρχονται από το Countach. Υπάρχουν πολλά νεύματα στο παρελθόν, αλλά σε αντίθεση με οποιονδήποτε Lambo πριν από αυτό, το Revuelto είναι ένα plug-in υβρίδιο. Με την αποκάλυψη του Revueltoη εταιρεία άμεσα είδε παραγγελίες για την παραγωγή της επόμενης διετίας. Τώρα σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο μοντέλο το 2028, πολλά χρόνια μετά την αντίπαλο Ferrari.

Ο Βίνκελμαν τόνισε στο Bloomberg ότι δεν θέλει η εταιρεία να είναι η πρώτη, αλλά να βγει στην συγκεκριμένη αγορά όταν το προϊόν της θα είναι το καλύτερο, με μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταριών απ’ ό, τι προσφέρουν οι Κινέζοι.

Παρά τα αργά αυτά βήματα η εταιρεία επιδιώκει μια στρατηγική βιωσιμότητας με την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της. Η εταιρεία επίσης έχει αναφέρει ότι θα προσθέσει τουλάχιστον 500 θέσεις εργασίας.

OT Originals

Περισσότερα από World

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο