Προσωρινά δεν πραγματοποιούνταν τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο, τις πρωινές ώρες, όπως ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ το επιβατικό κοινό.
Τι συνέβη
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Χαλάνδρι – Δημοτικό Θέατρο, λόγω τεχνικής βλάβης που σημειώθηκε σε ακινητοποιημένο συρμό στην αποβάθρα του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας και προκάλεσε την έκκληση καπνού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.
Αποκαταστάθηκε η βλάβη
Αποκαταστάθηκαντα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό, καθώς είχε προκληθεί τεχνική βλάβη σε συρμό στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Η τεχνική βλάβη αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα δρομολόγια διεξάγονταν προσωρινά στο τμήμα Χαλάνδρι – Δημοτικό Θέατρο.
Οι επιβάτες εκκένωσαν τον συρμό με ασφάλεια.












![Ακρίβεια: Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_misthoi_greece24-1024x600-1.jpg)

























