
Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τα σχολεία σε όλο τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη λόγω των έκτακτων φαινομένων από την κακοκαιρία Bora.
Κακοκαιρία Bora: Έως την Τρίτη τα επικίνδυνα φαινόμενα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου το κλείσιμο αφορά όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων, σε όλες τις περιοχές του δήμου προκειμένου να προστατευτεί η ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και να γίνει η επιβεβλημένη εκτίμηση πάσης φύσεως ζημιών στις εγκαταστάσεις και τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων.
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Καλαμαριά. Η απόφαση να μην ανοίξουν οι σχολικές μονάδες σε όλο τον Δήμο Καλαμαριάς, κρίνεται επιβεβλημένη σύμφωνα με το δήμο, προκειμένου να γίνει καταγραφή και αποκατάσταση όλων των ζημιών που η κακοκαιρία Bora προκάλεσε στα κτήρια και τις αυλές των σχολείων και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία με ασφάλεια.
Κλειστά και στον Δήμο Παύλου Μελά, όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια). Η απόφαση λαμβάνεται προληπτικά, ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση κτιρίων, εγκαταστάσεων και αύλειων χώρων για τυχόν ζημιές από την έντονη κακοκαιρία (πτώσεις κλαδιών – δέντρων, διακοπή υδροδότησης ή ηλεκτροδότησης) και να προχωρήσει η αποκατάστασή τους όπου χρειάζεται.
Κλειστά σχολεία στη Χαλκιδική
Για αύριο, 2/12, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Κασσάνδρας, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, όπως επίσης και σε ΚΔΑΠ και Παιδικούς Σταθμούς, προκειμένου να ελεγχθούν οι εγκαταστάσεις για τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα και να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση των μαθητών μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.
Κλειστά επίσης αύριο τα σχολεία Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ν. Προποντίδας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει πλήξει τον δήμο σε αρκετές περιοχές.
Κλειστά και τα σχολεία Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πολυγύρου, όπου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Με τη σφοδρή κακοκαιρία που εξακολουθεί να πλήττει την περιοχή υπάρχει η δυσκολία στη μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και η ανάγκη να καταγράψουν οι διευθυντές των σχολείων τυχόν προβλήματα στις σχολικές μονάδες.
Πηγή in.gr


Latest News

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια

Τραμπ: Η ειρηνευτική συμφωνία είναι κοντά αλλά την εμποδίζει ο Ζελένσκι
«Είμαστε πολύ κοντά σε μια Συμφωνία, αλλά ο άνθρωπος που «δεν έχει χαρτιά να παίξει» θα πρέπει τώρα, επιτέλους, να ΤΟ ΚΑΝΕΙ»