Έσπασε και πάλι το φράγμα των 46.000 δολαρίων η τιμή του Bitcoin σήμερα, μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, καθώς η Γερουσία δεν κατέληξε σε κάποια τελική απόφαση και συνέχισε να συζητά τις λεπτομέρειες για το νομοσχέδιο για τις υποδομές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το CNBC, οι τιμές του bitcoin έφτασαν στα υψηλά 46.050,61 δολαρίων, το υψηλότερο επίπεδό τους από τις 16 Μαΐου, όταν είχαν επιτύχει την τιμή των 49.770,33 δολαρίων, σύμφωνα με το Coin Metrics. H τιμή του ether, επίσης, πέτυχε επίσης τιμή της τάξεως των 3.000 δολαρίων, το Σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά μετά τις υψηλές τιμές του Μαΐου.

Το βράδυ της Κυριακής, η Γερουσία μετέφερε για την Τρίτη την ψήφο έγκρισης για το νομοσχέδιο για τις υποδομές, ώστε να δοθεί περαιτέρω χρόνος για συζήτηση σχετικά με τις τροποποιήσεις στη φορολογική διάταξη για τα κρυπτονομίσματα.

Το Bitcoin κυμαινόταν στα 30.000 δολάρια για εβδομάδες, μετά την πτώση από τα υψηλά του Μαΐου, ενώ, από τα τέλη Ιουλίου, παρατηρήθηκε αύξηση στις τιμές του.

Οι μικρές αυτές αυξήσεις αναδεικνύουν μία θετική βραχυπρόθεσμη και βελτιωμένη μεσοπρόθεσμη δυναμική, μετά τα υψηλά του Ιουλίου στα  30.000 δολάρια, ενώ, ο επόμενος στόχος θα είναι να σπάσει το φράγμα των 51.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto