Διευθύνοντες σύμβουλοι από έξι μεγάλες εταιρείες κρυπτονομισμάτων έχουν κληθεί προκειμένου να καταθέσουν σε ακρόαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του αμερικανικού Κογκρέσου στις 8 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η πρόεδρος της επιτροπής Μαξίν Γουότερς.

Ο Σαμ Μπάνκμαν Φράιεντ της FTX, ο Τζέρεμι Αλαίρ της Circle, ο Μπράιαν Brooks της Bitfury, ο Τζαρλε Κασκαρίλα της Paxo’s , η Ντενέλ Ντίξον της Stellar Development Foundation και η Αλίσια Χάας της Coinbase θα μιλήσουν στη συνεδρία με τίτλο «Digital Assets and the Future of Finance Understanding and the Finance: Καινοτομία στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η Γουότερς θεωρείται επικριτής της κρυπτογράφησης, κυρίως λόγω της άναρχης φύσης της.

Τον Ιούνιο, ανακοίνωσε τον σχηματισμό μιας ομάδας Δημοκρατικών μελών της Βουλής να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

Ο Μπάνκμαν, Διευθύνων Σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτοπαραγώγων FTX, δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι η αυστηρότερη ρύθμιση των ανταλλαγών κρυπτογράφησης θα είχε θετικά αποτελέσματα για τους επενδυτές.

Ο Μπρούκς , ο οποίος ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εξόρυξης Bitfury τον Νοέμβριο, ήταν ο εν ενεργεία ελεγκτής του Office of the Controller of the Currency (OCC), της ρυθμιστικής αρχής για τις εθνικές τράπεζες των ΗΠΑ, μεταξύ Μαΐου 2020 και Ιανουαρίου 2021. Είχε επίσης σύντομη θητεία ως Διευθύνων Σύμβουλος του αμερικανικού βραχίονα του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Binance.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Bankman-Fried: Τα πολλά πρόσωπα του πρώην βασιλιά των crypto
Crypto |

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Οι συνεργάτες του τον «πούλησαν», οι δικαστές τον κατηγορούν για πλάνη και απάτη, ενώ η οικογένειά του μιλά για αυτισμό - Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX;