Την επιβολή «χειροπιαστών κυρώσεων» στη Ρωσία δήλωσε πως αναμένει από τους συμμάχους της Ουκρανίας ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι δήλωσε πως η Ουκρανία αναμένει χειροπιαστή βοήθεια από τους συμμάχους της.

«Μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος»

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα κάλεσε τις άλλες χώρες να επιβάλουν σκληρές κυρώσεις στη Ρωσία αμέσως και να παράσχουν στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία.

«Αυτή τη στιγμή, ο Πούτιν βυθίζει την Ευρώπη στην πιο σκοτεινή εποχή της από το 1939. Όποια κυβέρνηση ελπίζει ότι μπορεί να περιμένει να περάσει αυτό είναι αφελής. Μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος», έγραψε ο Κουλέμπα στο Twitter.

Νεκροί στη Μαριούπολη

Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως τέσσερις βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν εναντίον της χώρας από το έδαφος της Λευκορωσίας.

Στην ανατολική ουκρανική πόλη Μαριούπολη, όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, το δημοτικό συμβούλιο ανέφερε πως οι βομβαρδισμοί έπληξαν μια περιοχή κατοικιών και έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ανθρώπων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος – Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης
Επικαιρότητα |

«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος - Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης

Το προεκλογικό όψιμο κυβερνητικό ενδιαφέρον για την ακρίβεια των πολυεθνικών είναι θέμα σημερινής ανάρτησης του υπουργού Επικρατείας