Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως του ποσού των 2 εκατ. ευρώ και διάρκειας ενός έτους, – – το οποίο καλύφθηκε στο σύνολό του μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης – προχώρησε η CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε. σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της προς τους μετόχους της και το επενδυτικό και σε συνέχεια της από 30/05/22 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, το προϊόν του προαναφερθέντος ομολογιακού δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε., μέσα από την υλοποίηση της επενδυτικής της στρατηγικής , σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας και το καταστατικό της.











![Ψηφιακά στοιχεία διακίνησης αποθεμάτων [Μέρος 14ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/09/Tax-Young-Freelancers.jpg)













![Ακρίβεια: Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_misthoi_greece24-1024x600-1.jpg)














