Σχεδόν 3,1 δισ. δολάρια οφείλει το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, στους 50 μεγαλύτερους πιστωτές του. Το ανταλλακτήριο έχει υποβάλει αίτηση για προστασία από το αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη δικαστική έκθεση οφείλει περίπου 1,45 δισ. δολάρια στους 10 μεγαλύτερους πιστωτές του, οι οποίοι δεν κατανομάζονται.

Διαβάστε επίσης: FTX: Οι αϋπνίες των traders και ο αρχιτέκτονας του χάους

Η FTX και οι θυγατρικές της κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης στο Ντέλαγουερ στις 11 Νοεμβρίου σε ένα από τα πιο προβεβλημένα πλήγματα στην αγορά κρυπτογράφησης, αφήνοντας περίπου 1 εκατομμύριο πελάτες και άλλους επενδυτές να αντιμετωπίζουν συνολικές απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια στρατηγική επανεξέταση των παγκόσμιων περιουσιακών της στοιχείων και προετοιμάζεται για την πώληση ή την αναδιοργάνωση ορισμένων επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Bankman-Fried: Τα πολλά πρόσωπα του πρώην βασιλιά των crypto
Crypto |

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX

Αλτρουιστής, ριψοκίνδυνος ή απατεώνας; Οι συνεργάτες του τον «πούλησαν», οι δικαστές τον κατηγορούν για πλάνη και απάτη, ενώ η οικογένειά του μιλά για αυτισμό - Ποιος είναι τελικά ο Bankman-Fried της FTX;