Tην αγορά της Ολλανδίας εγκαταλείπει η Binance, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων. Ο λόγος της αποχώρησης είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εγγραφής για να λειτουργήσει ως πάροχος υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων.

Μια ακόμα αναποδιά για την Binance, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη και με την Επιτροπή Κεφαλαιγοράς των ΗΠΑ, που την κατηγορεί ότι παρέκαμψε τη νομοθεσία για τις κινητές αξίες. Η Βinance δεν αποδέχεται την κατηγορία και η διαμάχη τους θα οδηγηθεί στις αίθουσες των διακστηρίων.

Binance: Προχωρά στη διαγραφή του κυπριακού της παραρτήματος ενόψει των νέων κανόνων της ΕΕ

Εκπρόσωπος της Binance, η οποία λειτουργεί στις Κάτω Χώρες χωρίς άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με το Reuters, δήλωσε ότι η εταιρεία είχε δοκιμάσει «πολλές εναλλακτικές οδούς» για να ανταποκριθεί στις ολλανδικές απαιτήσεις εγγραφής που προβλέπει η Ολλανδία. «Αν και η Binance είναι απογοητευμένη που αυτό κατέστη απαραίτητο, θα συνεχίσει να συνεργάζεται παραγωγικά και με διαφάνεια με τις ολλανδικές ρυθμιστικές αρχές» είπε χαρακτηριστικά.

Οι συναλλαγές, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα σταματήσουν από τις 17 Ιουλίου και οι υφιστάμενοι Ολλανδοί χρήστες θα μπορούν να αποσύρουν περιουσιακά στοιχεία μόνο από την πλατφόρμα της.

Η Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα (DNB), η οποία καταχωρεί τους παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στη χώρα δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει προηγουμένως την εταιρεία ότι λειτουργεί χωρίς την κατάλληλη καταχώριση και στη συνέχεια της επέβαλε πρόστιμο για τον ίδιο λόγο τον Ιανουάριο.

Η Binance ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα την πρόσφατα να εγκαταλείψει την Κύπρο, τον Καναδά και την Αυστραλία.Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε την Παρασκευή ότι έχει λάβει εγγραφή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Σουηδίας και της Λιθουανίας, και θα συνεχίσει να λειτουργεί εκεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto