Ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε την ετήσια καλοκαιρινή λίστα αναπαραγωγής μουσικής, που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 τραγούδια, τα οποία απολαμβάνει να ακούει φέτος.
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κοινοποίησε τη λίστα του στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη γράφοντας: «Όπως κάνω κάθε χρόνο, εδώ είναι μερικά τραγούδια που ακούω αυτό το καλοκαίρι -ένας συνδυασμός παλιών και νέων».
Μπαράκ Ομπάμα: Ποια είναι η νούμερο ένα συμβουλή του για τις ζοφερές καταστάσεις
Μερικά από τα τραγούδια στην κορυφή της λίστας Μπαράκ Ομπάμα αυτή τη σεζόν είναι των Bob Dylan, SZA, Tupac Shakur, Burna Boy, J Hus και Ice Spice.
Πρώτο στη λίστα του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ είναι το νέο single των J Hus και Drake «Who Told You», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Το τραγούδι είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε ο J Hus μετά το άλμπουμ του 2020 «Big Conspiracy».
Στη λίστα του Μπαράκ Ομπάμα υπάρχουν επίσης το νέο single της Jorja Smith «Try Me» και η επιτυχία της Nicki Minaj «Princess Diana» που έκανε ντεμπούτο στο Νο 2 του Billboard’s Hot R&B/Hip-Hop Songs και στο Νο 4 στο Billboard Hot 100 chart.
Like I do every year, here are some songs I’ve been listening to this summer — a mix of old and new. Look forward to hearing what I’ve missed. pic.twitter.com/H2Do2iaD1p
— Barack Obama (@BarackObama) July 20, 2023
Τα νοσταλγικά τραγούδια που επέλεξε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ για το φετινό καλοκαίρι είναι τα «California Love» του Tupac Shakur, «Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)» του Marvin Gaye, «Got «Til It’s Gone» της Janet Jackson, «(Sittin’ On) the Dock of the Bay» του Otis Redding, «Dr. Feelgood (Love is a Serious Business)» της Aretha Franklin και το «Golden Lady» του Stevie Wonder.
Ο Ομπάμα έδειξε επίσης τις γνώσεις του για πολλούς ανερχόμενους στη μουσική σκηνή, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικανού ράπερ Peso Pluma και της Νιγηριανής καλλιτέχνιδας Ayra Starr.
Συμπεριέλαβε επίσης καλλιτέχνες που άκουγε και το καλοκαίρι του 2021, Rolling Stones, SZA και Michael Kiwanuka, αλλά τώρα έχει επιλέξει διαφορετικά τραγούδια τους.
Η λίστα του Ομπάμα περιλαμβάνει επίσης την αμφιλεγόμενη διασκευή του Λουκ Κομπς του κλασικού «Fast Car» της Tracy Chapman του 1988, που πρόσφατα έφτασε στο Νο 1 του chart Country Airplay του Billboard.
Πηγή: in.gr
Latest News
Συρία: «Αμεση επαφή» Μπλίνκεν με την ισλαμιστική HTS
«Ηρθαμε σε επαφή με την HTS και άλλες πλευρές», δήλωσε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους μετά τις συζητήσεις για τη Συρία
Πιερρακάκης: Τον Σεπτέμβριο 2025 τα πρώτα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην χώρα μας,
Γεωργία: Ο ακροδεξιός Μιχαήλ Καβελασβίλι διορίστηκε στην προεδρία της χώρας
Ο Μιχαήλ Καβελασβίλι, σήμερα 53 ετών, είναι πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση
ΕΣΗΕΑ: Ιδρύθηκε σαν σήμερα στις 14 Δεκεμβρίου 1914
Το 1947 θα πάρει τη σημερινή ονομασία της
Τουρκία: «Αποτρέψαμε αιματοχυσία στη Συρία»
Ο Χακάν Φιντάν δηλώνει ότι έπεισε Μόσχα και Τεχεράνη να μην παρέμβουν υπέρ του Άσαντ, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το μέλλον της Συρίας επί τάπητος σε συνάντηση στην Ιορδανία.
Γερμανία: Εκτός κυβέρνησης και στη Θουριγγία η AfD
Συνεννοήσεις και «αλχημείες» των άλλων κομμάτων απέτρεψαν την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος AfD στην κυβέρνηση της Θουριγγίας. Θα έχει όμως διάρκεια η νέα κυβέρνηση;
Απέφερε καρπούς το πρόγραμμα «Μπροστινή πόρτα» - Αύξηση εσόδων για ΟΑΣΑ - ΟΕΣΘ
Η συνολική αύξηση των εσόδων για τη Δημόσια Συγκοινωνία το τρίμηνο Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2024 ήταν 6,24 εκατομμύρια ευρώ
Το κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας ψήφισε «ναι» στην καθαίρεση του προέδρου Γιουν
Το Κοινοβούλιο στη Νότια Κορέα ψήφισε «ναι» στην καθαίρεση του Γιουν Σουκ Γέολ, μετά τα γεγονότα της 3ης Δεκεμβρίου
Συρία: Μυστικές υπηρεσίες μεταξύ ναζί και Στάζι
Για πολλά χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της Συρίας συνεργάστηκαν με πρώην αξιωματούχους των ναζί, αλλά και την ανατολικογερμανική μυστική υπηρεσία Στάζ
Ασθενείς δύο ταχυτήτων - Τι συμβαίνει με την αξιολόγηση καινοτόμων φαρμάκωνσ την Ελλάδα
Νομικά κενά και υποστελέχωση διαπιστώνουν ΠΟΥ και Ε.Ε. ως εμπόδια στην αξιολόγηση νέων τεχνολογιών υγείας στην Ελλάδα