Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2024 – 2026.

Σύμφωνα με αυτά, η κατάταξη έχει ως εξής:

Μέλη ΔΣ: Γιάννης Παπαχρήστου, Έλενα Καλλονά, Γιώργος Κατινιώτης, Βαλέρια Τσάμη, Άννυ Τρύφων, Ντορίνα Οικονομοπούλου, Σάκης Έξαρχος

Αναπληρωματικά μέλη: Σπύρος Νέστορας, Αλέξανδρος Αλιβιζάτος, Λευτέρης Αναστασάκης και Δημήτρης Παπασωτηρίου.

Την επόμενη εβδομάδα συνεδριάζει το ΔΣ για να ορίσει πρόεδρο.

Η Εταιρεία Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) είναι φορέας που εκφράζει και εκπροσωπεί το ανώτατο επαγγελματικό μάνατζμεντ στην Ελλάδα, με μέλη ανώτατα στελέχη εκ των σημαντικότερων εταιρειών της χώρας.

O σκοπός της ΕΑΣΕ

Κύριος σκοπός της ΕΑΣΕ, όπως επισημαίνεται στην ενημερωτική της ιστοσελίδα, είναι η συμβολή της στη βελτίωση του επιπέδου του ανώτατου μάνατζμεντ της χώρας και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Μέσα από τις δράσεις της στοχεύει στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα μέλη της σε επίπεδο γνώσης, βέλτιστων πρακτικών και κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, με τις προτάσεις της προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα, τις πρωτοβουλίες και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων της και σε συνεργασία με την ICAP καταρτίζει κάθε τρεις μήνες τον Δείκτη Οικονομικού Κλίματος βάσει έρευνας που διεξάγεται στα κορυφαία διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων με σκοπό την καταγραφή των εκτιμήσεων τους για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τις προβλέψεις τους για το εγγύς μέλλον.

Η έρευνα διεξάγεται στους CEO (Διευθύνοντες Συμβούλους, Προέδρους, Γενικούς Διευθυντές) των 2.080 μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Στον πληθυσμό αυτό προστίθενται τα μέλη της ΕΑΣΕ, έτσι ο πληθυσμός ανέρχεται σε 2.540. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 12 ερωτήσεις, η συμπλήρωση και καταχώρηση του οποίου γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής online survey πλατφόρμας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις