Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση δικαιωμάτων αποκλειστικής διανομής νέων κατηγοριών προϊόντων («προϊόντα») για βρέφη και παιδιά βρίσκεται η εταιρεία AS Company AE.

Έτσι, μεταξύ των νέων δραστηριοτήτων είναι: (α) με την ιταλική εταιρία Artsana Spa, όσον αφορά στα προϊόντα της με τα σήματα Chicco και Boppy, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Και (β) με την ολλανδική εταιρία Maxi Miliaan BV (Dorel), όσον αφορά στα προϊόντα της με τα σήματα Bébé Comfort, and Safety First, για την Ελλάδα.

AS Company: Αγόρασε έξι οικόπεδα στα Μάταλα, στην Κρήτη – Στα 900 χιλ. ευρώ το τίμημα

Η AS Company και οι συνεργασίες

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, η εταιρία υπέγραψε συμφωνητικό με την σημερινή αποκλειστική διανομέα των προϊόντων στην Ελλάδα, εταιρία «Β. & Μ. Σκαρμούτσος ΑΕ», για την απόκτηση των αντίστοιχων αποθεμάτων που αυτή διατηρεί, καθώς και άυλων εμπορικών στοιχείων που σχετίζονται με τη διανομή των προϊόντων αυτών.

Η ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, η αξία της οποίας αναμένεται να ανέλθει συνολικά σε €1.700.000 περίπου, εξαρτάται από την πλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων, μεταξύ των οποίων και η υπογραφή συμβάσεων αποκλειστικής διανομής μεταξύ της Εταιρείας και των ως άνω ξένων εταιρειών.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 45 ημερών.

Οι επιδιωκόμενες νέες συνεργασίες εντάσσονται στην στρατηγική της Εταιρίας για διεύρυνση του προϊοντολογικού της χαρτοφυλακίου με νέες κατηγορίες προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων ηλικιών, και αναμένεται να συνδράμουν θετικά στα οικονομικά μεγέθη της, με την αξιοποίηση νέων καναλιών διανομής, σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα υποδομή της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την ανάπτυξη του Κυβερνητικού Πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης»
Επιχειρήσεις |

Ξεκινά ο διαγωνισμός για κυβερνητικού πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης» - Τι αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ

Το Κυβερνητικό Πάρκο θα αναπτυχθεί σε έκταση 154 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου διοικητικού συγκροτήματος γραφείων  στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ