Συνεχίζει τις τοποθετήσεις της σε ακίνητα η εισηγμένη εταιρεία παιχνιδιών AS Company με στόχο την ανάπτυξη τουριστικών καταλυμάτων.

As Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2022

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο, η εταιρεία προχώρησε στην αγορά 6 γειτνιαζόντων ακινήτων στην περιοχή Ματάλων Ηρακλείου Κρήτης, επισημαίνοντας ότι σκοπός είναι η ανάπτυξη τουριστικών καταλυμάτων. Η συνολική αξία της συναλλαγής κυμαίνεται στο ποσό των 900.000 ευρώ περίπου.

Η ανακοίνωση

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “AS ΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε.” και το διακριτικό τίτλο “AS COMPANY S.A.”, με αριθμό ΓΕΜΗ 057546304000, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της Διοίκησης της Εταιρίας, ανακοινώνει την απόκτηση γειτνιαζόντων ακινήτων στην περιοχή Ματάλων Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν πέντε γεωτεμάχια, συνολικού εμβαδού 13.530 τ.μ. περίπου και ένα γεωτεμάχιο εμβαδού 6.810 τ.μ. Επί του τελευταίου υφίσταται παλαιό κτίσμα ξενοδοχείου εκτός λειτουργίας.

Σκοπός της απόκτησης είναι η ανάπτυξη τουριστικών καταλυμάτων. Η συνολική αξία της συναλλαγής κυμαίνεται στο ποσό των 900.000 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις